Presedintele iranian Mahmud Ahmadinejad a fost acuzat de violarea legii islamice, Sharia, pentru ca a sarutat mina unei foste profesoare in fata camerelor de luat vederi. Presa iraniana ultraconservatoare si-a exprimat dezgustul fata de indecenta ges
Presedintele iranian Mahmud Ahmadinejad a fost acuzat de violarea legii islamice, Sharia, pentru ca a sarutat mina unei foste profesoare in fata camerelor de luat vederi. Presa iraniana ultraconservatoare si-a exprimat dezgustul fata de indecenta gestului presedintelui, pe care l-au acuzat si pentru sustinerea propunerii ca femeile iraniene sa poata urmari meciurile de fotbal.

Mult mai supus Shariei, ministrul iranian de externe, Manouchehr Mottaki, a parasit o cina la care participa impreuna cu secretarul de Stat al SUA, Condoleezza Rice, din cauza vestimentatiei mult prea provocatoare a unei violoniste. "Nu stiu de care femeie s-a speriat, de femeia in rosu sau de secretarul de Stat", a declarat ironic purtatorul de cuvint al Departamentului de Stat al SUA, Sean McCormack. (R.C.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.