La implinirea celor 32 de ani, sotia i-a facut cadou fotbalistului de la Madrid o cina alaturi de fostele componene ale Spice Girls si un ceas de 14.000 de lire sterline.

Fotbalistul echipei Real Madrid, David Beckham, a primit de ziua sa cadouri in valoare de peste 20.000 de lire sterline din partea sotiei, Victoria, care a cheltuit inca 16.000 de lire sterline pentru inchirierea unui avion privat care l-a adus pe jucator la Londra, informeaza "Daily Mirror". A fost de fapt o intoarcere a cadoului, Davis ducind-o pe Victoria, de ziua ei, cu un avion privat la Paris.

Victoria Beckham a mers impreuna cu sotul ei, care a implinit 32 de ani, la cumparaturi si i-a daruit acestuia un ceas in valoare de 14.000 de lire sterline, un costum de 4.500 de lire sterline, pantofi facuti manual (1.900 de lire sterline) si camasi in valoare de aproape 400 de lire sterline.

Beckham si-a sarbatorit ziua de nastere la restaurantul Cipriani, iar la petrecerea-surpriza organizata de Victoria au fost prezente, printre alte vedete, fostele colege ale acesteia din trupa Spice Girls, Geri Halliwell, Mel B si Emma Bunton.

„David avea o gramada imensa de cadouri, dar a deschis doar vreo doua. Unul era o imagine enorma, de 1,8/0,9 metri, cu fiii sai Brooklyn, Romeo si Cruz. Era foarte frumos si David s-a emotionat. Cel mai ciudat cadou a fost de la Davinia Taylor si sotul ei, agentul de jucatori Dave Gardner. Ei i-au cumparat o cutie de trabucuri, ceea ce este interesant, pentru ca David nu fumeaza", a declarat o sursa din anturajul jucatorului.

La petrecerea de marti seara, Beckham i-a multumit sotiei sale si a cerut scuze invitatilor, spunindu-le ca trebuie sa se intoarca la Madrid in aceeasi noapte.

David Beckham a marturisit recent ca ii datoreaza o mare parte din fericirea sa managerului Simon Fuller, care i-a facut cunostinta cu Victoria. „Am multe motive sa ii fiu recunoscator lui Simon Fuller, dar unul este special. El mi-a facut cunostinta cu o tinara numita Victoria Adams, care a devenit doamna Beckham", a spus David, intr-un interviu aparut in "Time Magazine".