"L-am dat afara pe Meme pentru ca a facut o mare greseala. Nu spun care, dar mi-am sacrificat familia pentru a-l acoperi pe el." - Gigi Becali
Versantul-miracol
"Am constatat ca oricat ai urca, oricat de obosit ai fi dupa mers, in momentul in care ai ajuns in zona respectiva dispare oboseala, lucru care nu se manifesta pe alti versanti" - Dumitru StAnicA.
Dosarul Teheranului se discuta la Londra
Inalti oficiali din cele sase tari implicate in solutionarea dosarului nuclear iranian se reunesc, saptamana aceasta, la Londra, pentru a analiza rezultatele intalnirii Solana - Larijani.
Parcare si loc de depozitare in "siguranta"
"Singura cladire care poate sa ofere locuri de parcare suficiente si unde se pot depozita in siguranta buletinele de vot este Circul de Stat." - M. Mantale
Vorba analistului
"Stanga e cea care crede ca nu Parlamentul e instanta suprema a democratiei, ci poporul" - Iulia Popovici
Macovei, criticata de executori
Presedintele Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti a criticat modul in care s-a facut reforma in profesie, modificarile aduse legii in timpul ministrului Macovei ducand la incalcarea autonomiei.
Organe de schimb
Este doar o chestiune de timp pana cand terapia cu celule stem va deveni o tehnica banala in tratarea bolilor. Mai este foarte putin pana la fabricarea organelor "in laborator".
Ruga pentru Domnul
" (...) ma rugam la Dumnezeu sa faca sa ard si eu, ca macar cenusa sufletului meu sa-mi supravietuiasca. Acum (...) ii cer doar indurarea sa ma lase sa astern pumnul meu de cenusa (...) langa muntele suferintei neamului" - Ovidiu MAITEC
Steaua fara rudele lui Gigi Becali
Boss-ul din Ghencea a anuntat ca din conducerea clubului nu vor mai face parte nepotii si verii sai. "Nu mai suntem pe timpul lui Ceausescu", a explicat Gigi Becali.
Aihan Omer: "Am o echipa extraordinara"
"E o seara magica. Am o echipa extraordinara, care a jucat azi la sacrificiu", a spus Aihan Omer dupa cucerirea Challenge Cup.