Andreea Marin a confirmat simbata seara, in emisiunea „Surprize, surprize..." ca asteapta un copil.

In aproximativ jumatate de an, prezentatoarea tv ar putea deveni pentru prima data mama. Zvonul unei posibile sarcini circula de citeva zile in presa tabloida, insa vedeta l-a confirmat abia in editia de saptamina aceasta a emisiunii pe care-o prezinta. „Presa s-a tot interesat de acest subiect, dar am vrut sa stiti de la mine, eu si Stefan vom avea un copil la sfirsitul acestui an", a afirmat Andreea Marin. Diva a refuzat sa ofere mai multe detalii despre acest subiect. „Am spus tot ce era de spus publicului meu aseara (n.red. - simbata 28 aprilie), simplu si clar. Nu vreau sa adaug nimic in aceasta problema privata", scrie in SMS-ul transmis ieri presei.

Starul TVR s-a casatorit in urma cu un an cu Stefan Banica jr., in Statele Unite, insa au o legatura oficiala de peste doi ani. La inceputul relatiei lor s-a vehiculat ca vedeta a pierdut o sarcina. Ea a afirmat in mai multe interviuri ca aparitia unui copil in viata sa ar face-o sa se simta „implinita pe deplin". Recent, Andreea a fost surprinsa de paparazzi in timpul unor vizite la diverse clinici de obstetrica-ginecologie, ceea ce a intarit ipoteza ca este insarcinata.

Pe picior de egalitate cu fosta

In ultimul „Top 100 femei de succes", realizat de revista „Capital", Andreea Marin s-a clasat pe locul 41, la egalitate cu rivala ei Mihaela Radulescu, fosta sotie a lui Banica jr. Ambele au obtinut o medie de 38,12 puncte, existind insa diferente la capitolele avere si notorietate.

Zina are o situatie financiara mai buna, in timp ce adversara sa a obtinut un punctaj mai mare la notorietate. In materie de cariera, implicare sociala si realizari acumulate in 2006, actuala si fosta Banica au primit aceleasi note.

Probleme de „Capital"

„Am fost foarte deranjata de un lucru. Ma refer la Topul «Capital», unde doar in cazul nostru scrie, sub nume, «vedeta de televiziune»".

In celelalte cazuri, numele este urmat de meseria celei despre care se vorbeste in acel top. Avem o meserie. A fi vedeta nu este o meserie", a comentat Andreea Marin clasamentul, intr-un interviu de pe Realitatea TV.

Imaginea publica e departe de realitate Viata privata a vedetei, de la divortul de Cristian Gheorghita, relatia cu Ion Tiriac pina la casatoria cu Stefan Banica jr., modalitatea de a-si alege hainele sau rivalitatea cu Mihaela Radulescu au aparut constant pe prima pagina a tabloidelor. De altfel, stirea publicata anul trecut de „Averea", in care cele doua s-ar fi batut cu maioneza, a constituit motiv de proces pentru Mihaela Radulescu, care a declarat ca da publicatia in judecata si o cheama ca martor pe Andreea Marin. Nu este primul proces cu revistele de scandal ale vedetei de pe TVR 1. Revista „Star" a fost obligata de instanta sa ii plateasca 100 de milioane de lei daune morale si inca 88,5 milioane de lei cheltuieli de judecata, dupa ce a publicat, in 2002, fotografii din apartamentul ei, in care „zina" aparea cu un barbat. „Imaginea mea publica este, in mare parte, foarte departe de imaginea reala, cea pe care o stiu oamenii care tin la mine cu adevarat din cercul meu apropiat", a declarat in aceasta privinta prezentatoarea „Surprizelor", in interviul de pe Realitatea TV.