Joe a tinut secreta averea sa fabuloasa fata de Lisa timp de un an de zile, pentru a-i testa acesteia sentimentele, noteaza un tabloid britanic.
Acum, Joe, care are 62 de ani, povesteste: "Cand am cunoscut-o pe Lisa, a fost dragoste la p
Joe a tinut secreta averea sa fabuloasa fata de Lisa timp de un an de zile, pentru a-i testa acesteia sentimentele, noteaza un tabloid britanic.
Acum, Joe, care are 62 de ani, povesteste: "Cand am cunoscut-o pe Lisa, a fost dragoste la prima vedere. Mi-a placut de ea ca era amuzanta, fermecatoare si am dorit ca ea sa ma placa pentru ceea ce sunt, nu pentru ceea ce am". El a mai povestit si cum un an de zile si-a testat iubita ca sa descopere daca intr-adevar aceasta este iubirea vietii lui. Astfel, la prima intalnire, el a dus-o pe femeie la un restaurant chinezesc ieftin, din Londra. Nota de plata a fost deloc impresionanta.
Ca sa o duca la intalnire, Joe s-a dus acasa la Lisa cu un Land Rover vechi si murdar, desi avea in garaj un Porsche Carrera cu care era sigur ca ar fi impresionat-o. De Craciun, Joe a dorit sa fie "risipitor", i-a cumparat iubitei sale un inel cu o piatra "atat de mica, incat abia o vedeai", desi ar fi putut sa-i cumpere o bijuterie de sute de mii de euro. Dorind sa mearga singuri in vacanta, Joe a fost din nou "galant" cu iubita sa, pe care a dus-o in Tenerife, la un hotel de doua stele, si pentru aceasta "nebunie" a platit mai putin de 800 de euro.
Joe Johnson a castigat aproape 20 de milioane de euro in 1998 la loto. Pe atunci, el lucra la o fabrica, in trei schimburi, pentru a-si putea plati chiria unei garsoniere minuscule din North Weald, Essex. Doi ani mai tarziu, el a intalnit-o pe Lisa, care lucra in schimburi de 12 ore ca ospatarita la o cafenea. Aceasta muncea din greu pentru a-si putea intretine fiul, pe Alfie, care avea 12 ani. Lisa renuntase la scoala de la 14 ani, pentru ca parintii nu o puteau intretine, si vanduse maruntisuri pe strada, fiind tot timpul in garda sa nu o ia Politia. Pana sa fie ospatarita, vanduse hotdog in piata. Joe povesteste cum "eram atat de bogat pe atunci, ca nu mai trebuia sa lucrez, insa i-am spus Lisei ca sunt investitor - ceea ce de fapt nu e o minciuna 100%, pentru ca investisem aproape patru euro pe biletele de loto si castigasem aproape 20 de milioane. Pana sa o cunosc pe Lisa avusesem de-a face cu o gramada de profitori si cheltuisem peste doua milioane de euro incercand sa impresionez femei care nu doreau de fapt decat o bucata din portofelul meu. De data asta, am incercat sa nu mai fiu pacalit". La randul ei, Lisa isi aminteste cum "la prima noastra intalnire m-a dus la un bufet chinezesc, o autoservire. Am stat pe niste banci. Era cel mai putin romantic loc in care fusesem vreodata. Ca sa nu mai spun ca era si cel mai ieftin restaurant la care ma dusese vreodata un barbat. Cred ca a platit nota cativa euro".
Joe avea pe atunci un Porsche 911 Carrera care costa in jur de 150 de mii de euro. Insa la fiecare intalnire, el se urca intr-o rabla veche, un Land Rover Discovery.
"O luam cu Roverul pentru ca era un tip de masina mediocru, si ea credea ca sunt un tip de conditie medie", a relatat Joe, care de atunci si-a mai luat doua masini Porche si un Aston Martin.
Primul lor Craciun impreuna a fost mai mult decat economic, pentru ca Joe a cheltuit de sarbatori "fabuloasa" suma de 350 de euro. Lisa isi aminteste: "mi-a adus un inel mic mic de tot, cu o piatra minuscula, care abia se intrezarea. Am crezut ca era din aur, dar cred ca de fapt era un inel din acelea purtate de adolescente, care si le cumparau din piata". Mai mult decat atat, de ziua lui, cand a implinit 55 de ani, Joe a lasat-o pe Lisa sa plateasca masa pe care au luat-o in oras, aceasta dorind sa-i faca cina cadou. Joe a tinut acum sa precizeze ca "atunci mi-am dat seama ca testul meu functioneaza. Insa vreau sa ma credeti ca nu eram nemilos, era foarte indragostit de ea si voiam sa vad daca si ea ma iubeste". Si urmatoarea proba a testului l-a convins definitiv.
"Puteam sa mergem oriunde, in Insulele Seychelle sau Bahamas, insa in loc de asta am ales un loc ieftin, din Tenerife" povesteste Joe.
Vacanta a fost departe de a fi una romantica. Apartamentul era urat, iar mancarea teribila.
Lisa isi aminteste: "mi-am luat cele mai frumoase haine pe care le aveam, insa le-am tinut incuiate in geamantan, pentru ca apartamentul era murdar".
Insa pentru Joe a fost vacanta vietii lui, pentru ca "Lisa radea tot timpul, si nu s-a plans niciodata. A fost uimitoare". Dupa sase luni, Joe a invitat-o pe Lisa in vila lui de aproape un milion de euro din Moreton, Essex. Cand Lisa a vazut casa, a crezut ca e inchiriata sau ceva de genul asta, iar Joe nu a contrazis-o. "Era o casa fabuloasa, am crezut ca e a unui prieten de-al lui, iar el nu m-a contrazis" isi aminteste Lisa. Aceasta nu stia ca Joe mai avea o proprietate chiar alaturi, care valora alte milioane de euro, si care avea piscine, terenuri de tenis si piste de carturi pentru doi dintre cei trei copii pe care ii avea el. Copiii l-au ajutat sa pastreze secretul tatalui lor milionar. Joe mai avea inca o casa, tot la fel de valoroasa, in Docklands. Insa, dupa un an, al a decis ca e momentul sa spuna adevarul.
Soc
Joe zambeste cand povesteste: "Eram acasa, Lisa se uita la televizor iar cand i-am spus, nu va pot descrie ce fata a facut". "Am fost efectiv socata, insa nu m-am simtit tradata de Joe ca nu mi-a spus adevarul pana atunci. I-am inteles motivele, pentru ca deja il cunosteam foarte bine" completeaza Lisa. De atunci, lucrurile s-au schimbat. "Nici nu apucam sa ma uit la ceva cand mergeam la cumparaturi, ca Joe imi cumpara tot" a explicat Lisa. Cateva saptamani mai tarziu, Joe a cerut-o in casatorie pe iubita sa, pe cand se aflau intr-un apartament de lux de la faimosul hotel Ritz din Londra. Cei doi s-au casatorit in cadrul unei ceremonii fastuoase pe o plaja in Mauritius, iar patru luni mai tarziu si-au cumparat o casa de vacanta in Marbella, unde s-au si mutat impreuna cu Alfie si copilul lor de un an si jumatate, Blue. Acum, Lisa duce o viata de star si in afara de shopping, cosmetica si vizite in cluburi, nu mai face altceva, ceea ce, dupa cum a marturisit, o face sa se simta extraordinar. Ea si Joe sunt de acord ca daca banii ar disparea peste noapte, ei tot impreuna ar fi. "Am castigat cel mai mare jackpot posibil... pe Lisa" declara mandru Joe. (Monica BICA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.