Ramasi in afara ariei de acoperire a telefonului lui Victor Piturca, internationalii romani continua sa tina coperta in Germania. Sergiu Radu a ajuns la 13 goluri in Bundesliga, dupa ce duminica seara a punctat decisiv in victoria obtinuta de Energie
Ramasi in afara ariei de acoperire a telefonului lui Victor Piturca, internationalii romani continua sa tina coperta in Germania. Sergiu Radu a ajuns la 13 goluri in Bundesliga, dupa ce duminica seara a punctat decisiv in victoria obtinuta de Energie Cottbus cu 2-1 in fata celor de la Bayer Leverkusen. Celalat roman de la Energie, Vlad Munteanu, a fost titular si a fost sanctionat cu un cartonas galben in minutul 86.

Cristi Chivu s-a ales cu un nou supranume dupa evolutia din derby-ul capitalei italiene, AS Roma-Lazio. Cotidianul "Il Giornale" a scris ca fundasul roman a fost "balaurul din defensiva". Sursa citata i-a acordat nota 7 internationalului roman, considerindu-l cel mai bun jucator de pe teren.

Mircea Lucescu ramine in siajul celor de la Dinamo Kiev, dupa ce echipa antrenata de roman a invins duminica, in deplasare, cu 2-0, pe Stal Alcevsk.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.