Simbata seara, carisma studentului de la Chisinau a impresionat publicul autohton mai mult decit acutele Andreei.39.000 de romani au sunat si au dat SMS-uri toata saptamina trecuta, votind astfel cei doi finalisti ai concursului „Megastar". Rezultatele au aratat o lupta echilibrata intre moldovean si ardeleanca: 54% pentru Catalin Josan, 46% pentru Andreea Crepcia.

Nicoleta Matei si Cornel Ilie, doi dintre artistii romani care au cintat alaturi de aspirantii la glorie, in editia de Paste a „Megastarului", au comentat pentru „Cotidianul" rezultatul concursului. „Cristina merita sa cistige. Argumente? Cine are urechi sa auda, a auzit. Ea a fost cea mai buna. Catalin e favoritul meu ca si carisma si chiar ii prevad o cariera frumoasa", a spus Nico. Intrebata cit conteaza vocea si cit look-ul pe piata muzicala din Romania, cintareata ne-a raspuns ca „din pacate, felul in care te imbraci" este mai important momentan. Pentru solistul de la Vank, Catalin a fost favoritul si tot pentru ca „a avut mai multa carisma si prezenta scenica decit altii care au excelat prin voce". „Catalin imi aduce aminte de Robbie Williams, are un dram din nebunia lui si acest lucru o sa-l ajute mult pe viitor", e de parere solistul trupei Vank.

Beneficiile megastarului sint un contract cu Universal Music Romania si un salariu de 1.500 de euro pe luna de la Prima TV, timp de un an. „O sansa extraordinara", crede studentul in virsta de 19 ani de la Chisinau, care se va muta la Bucuresti cit mai curind, declarind ca vrea sa profite de „mediatizarea si de publicitatea de care are parte momentan in Romania". De altfel, el si-a incercat sansele si la „megastarul moldovean", dar nu a trecut de a doua preselectie. „O sa continuu facultatea aici", spune Catalin, care urmeaza in prezent cursurile Academiei de Arta din Chisinau. „Ar fi pacat sa ramin la Chisinau stiind ca aici am avut atita priza", mai crede finalistul.

Lupta cu dans in Pache Protopopescu

Vineri seara, si concurentii din Pache Protopopescu si-au intrecut fortele in marea finala, din al treilea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine". Cosmin Stan si Doina Ocu (foto) au cistigat marele premiu, de 50.000 de euro, fiind urmariti de doua milioane de romani la ora 23.11, „minutul de aur" al emisiunii. Lupta dansanta a marcat, de altfel, audienta PRO TV cu o medie de 12,6 puncte de rating pe tot parcursul emisiunii.