Ziarele si revistele romanesti nu reusesc sa opreasca trendul descrescator al audientei lor, cazurile de crestere sensibila a numarului de cititori fiind destul de rare, reiese din cea de-a 19-a livrare de date a Studiului National de Audienta (SNA),
Ziarele si revistele romanesti nu reusesc sa opreasca trendul descrescator al audientei lor, cazurile de crestere sensibila a numarului de cititori fiind destul de rare, reiese din cea de-a 19-a livrare de date a Studiului National de Audienta (SNA), realizat de BRAT (Biroul Roman de Audit al Tirajelor). Conform studiului, publicatiile cu cei mai multi cititori la nivel urban sunt, in ordine: Libertatea, Practic in Bucatarie, Pro TV Magazin, Libertatea de Duminica, Jurnalul National, Gazeta Sporturilor de Duminica, Gazeta Sporturilor, Evenimentul Zilei, TV Satelit si Pro Sport de Duminica. Datele arata ca cele mai citite cotidiene centrale la nivel urban, sunt, in ordine: Libertatea, Jurnalul National, Gazeta Sporturilor, Evenimentul Zilei, Pro Sport, Adevarul, Romania Libera, Ziua, Gandul si Ziarul Financiar. Ziarele sportive continua si ele sa piarda cititori. Pe piata magazinelor gossip&people, lider este revista Ciao!, care a reusit sa surclaseze revista Vip. Pozitia a treia este ocupata de Viva, si urmeaza, in ordine, Story, Star, Beau Monde si Zau. La capitolul reviste pentru barbati, Playboy conduce clasamentul audientei all urban, urmata la mare distanta de FHM si de Men's Health. (A.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.