OLANDA, Eredivisie, etapa a 34-a * GEORGE OGARARU (integralist) si NICOLAE MITEA (din minutul 46 in locul lui De Mul) au jucat pentru Ajax, 2-0 in deplasare cu Willem Tilburg.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 31-a
LAURENTIU RECHECAMPF a ra
OLANDA, Eredivisie, etapa a 34-a * GEORGE OGARARU (integralist) si NICOLAE MITEA (din minutul 46 in locul lui De Mul) au jucat pentru Ajax, 2-0 in deplasare cu Willem Tilburg.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 31-a
LAURENTIU RECHECAMPF a ratat un penalty in meciul pe care echipa sa, Alemannia Aachen, l-a pierdut acasa, scor 0-4 cu Hertha Berlin. Reghecampf a fost titular, a ratat penalty-ul in minutul 16 (la 0-1) si a fost schimbat de Ebbers in minutul 66 * ALBERT STREIT a fost integralist pentru Eintracht Frankfurt, 0-2 in deplasare cu Borussia Dortmund * MARIUS NICULAE a fost doar rezerva pentru FSV 05 Mainz, 1-2 acasa cu Hannover 96.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 31-a
u IULIAN FILIPESCU (integralist) si MIHAI TARARACHE (titular, avertizat cu "galben", inlocuit in minutul 46 de Kurth) au jucat pentru MSV Duisburg, 3-3 in deplasare cu FC Carl Zeiss Jena.
TURCIA, Super Lig, etapa a 30-a * CORNEL FRASINEANU (integralist, avertizat cu "galben") si DANIEL PANCU (titular, schimbat in minutul 74 de Eser) au jucat pentru Bursaspor, 1-1 acasa cu Gazientepspor, echipa pentru care GIANI KIRITA (avertizat cu "galben") a evoluat toate minutele.
ITALIA, Serie A, etapa a 34-a * ADRIAN MUTU a fost integralist pentru AC Fiorentina, 1-0 acasa cu Chievo Verona * CRISTIAN CHIVU a fost integralist la AS Roma, 0-0 acasa cu Lazio
PAUL CODREA a fost doar rezerva la Siena, 0-2 acasa cu Sampdoria * VALI NASTASE a fost titular la Ascoli, 2-3 acasa cu Reggina. Nastase a primit un cartonas galben si a fost schimbat de Minieri in minutul 46.
ITALIA, Serie B, etapa a 36-a * BOGDAN PATRASCU a fost integralist pentru Piacenza, 0-1 in deplasare cu Arezzo.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 34-a * FLORIN BRATU a fost titular pentru Valenciennes, 2-2 pe teren propriu cu AS Monaco. Bratu a fost schimbat in minutul 70 de Haddad * CLAUDIU KESERU a intrat in minutul 67 pentru FC Nantes, 0-2 acasa cu Rennes. Keseru l-a inlocuit pe Rossi * DANIEL NICULAE a fost doar rezerva pentru AJ Auxerre, 0-0 in deplasare cu OGC Nice.
SPANIA, Primera Division, etapa a 32-a
LAURENTIU ROSU a intrat in minutul 77 pentru Recreativo Huelva, 0-2 in deplasare cu CF Valencia. Rosu l-a schimbat pe Santi Cazorla.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 31-a * ALIN STOICA a fost integralist pentru KAA Gent, 4-1 acasa cu Mons-Bergen. Stoica a initiat toate actiunile din care echipa sa a marcat!
ELVETIA, Challange League, etapa a 28-a
CRISTIAN IANU a marcat un gol pentru AC Bellinzona, 2-1 in deplasare cu FC Wohlen. Ianu a fost integralist si a inscris in minutul 89 pentru 1-1. Tot pentru Bellinzona, ADRIAN PIT a fost titular, fiind schimbat in minutul 59 de Adeshina.
UCRAINA, UPL, etapa a 24-a * TIBERIU GHIOANE a fost titular pentru Dinamo Kiev, 4-2 in deplasare cu Tavria Simpferopol. Ghioane a fost schimbat in minutul 46 de Rebrov. De la Dinamo a lipsit FLORIN CERNAT * MARIUS MITU a fost titular pentru metalurg Donetk, 2-1 acasa cu Krivbas Krivoi-Rog. Mitu a fost schimbat in minutul 46 cu Oliveira.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 7-a * RAZVAN COCIS a intrat in minutul 46 (in loul lui Senikov) pentru Lokomotiv Moscova, 1-1 acasa cu FC Moscova, echipa la care POMPILIU STOICA a fost integralist. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.