Cunoscutul chitarist de rock, Adi Manolovici (foto), promoveaza o initiativa de toata stima: prima editie a unui concurs de chitara, menit sa descopere noi talente. Sub titulatura "Nationala de Rock", concursul va avea loc in data de 25 mai, in sala
Cunoscutul chitarist de rock, Adi Manolovici (foto), promoveaza o initiativa de toata stima: prima editie a unui concurs de chitara, menit sa descopere noi talente. Sub titulatura "Nationala de Rock", concursul va avea loc in data de 25 mai, in sala Clubului "Grigore Preoteasa" din Bucuresti si va fi jurizat de nume valoroase ale peisajului rock - Laurentiu Cazan, Mircea Vintila, George Baicea, Petre Magdin, Adrian Manolovici, Doru Ionescu, Lucian Moga. Premiile sunt in valoare de 2000 de euro si constau in chitari electice, amplificatoare, microfoane profesionale etc. Inscrierile la preselectie se fac pe adresa de Internet www.nationalade rock.ro, printr-un formular electronic, tot aici fiind afisat si regulamentul. Ziarul ZIUA va mediatiza acest eveniment, din dorinta de a strange cat mai multi competitori, dar si pentru promovarea rockului. Competitia va fi incununata de un recital al trupei "Adi Manolovici Syndikate", formatie care va promova castigatorul editiei printr-un turneu in tara. (M.F.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.