Se tot vorbeste astazi despre democratia parlamentara. Exista profeti si eruditi de felul doamnei profesoare Zoe Petre, care ne poarta prin vremurile lui Socrate ca sa mobilizeze simpatiile populare pentru Parlamentul Romaniei, care s-a facut pe sine
Se tot vorbeste astazi despre democratia parlamentara. Exista profeti si eruditi de felul doamnei profesoare Zoe Petre, care ne poarta prin vremurile lui Socrate ca sa mobilizeze simpatiile populare pentru Parlamentul Romaniei, care s-a facut pe sine din institutie reprezentativa una exclamativa.

Din partide au devenit clica tradatoare a contractualismului. Care, orisicit, este si el o daravera democratica! Nu-i asa, domnilor parlamentari ai liberalismului de taraba, ca baturam palma in 2004 pentru alte cele? Ati avut cu noi un contract pe care l-ati rupt, asta ati facut, si urmeaza minia Domnului. PSD o sa va bage mina in gitlejul vostru cel vocalic si talentat cit de curind. Vine pedeapsa si ea are chipul posibilei victorii a marinarului. Si daca, totusi, cistiga? V-ati intrebat, o singura data macar, ce-ar fi sa fie in asemenea caz, totusi. Cine isi asuma infringerea? Si-o asuma Geoana? Si-o asuma Crin Antonescu sau Norica Nicolai? Si-o asuma Marko Bela sau Tariceanu? Credeti ca e posibil sa va faceti ca ploua? Ca e posibil ca nimeni, dar absolut nimeni, sa nu fie tras la raspundere politica pentru nebunia in care ati aruncat tara asta pe care o mintiti fatis? Cu neobrazare si in dispretul contractelor electorale despre care nu ne spune nimic doamna profesoara Zoe Petre si nici nu gaseste dovezi despre Areopagul ajuns Cosa Nostra prin antichitatea devenita si ea, vezi bine, antibasesciana si fidela clicii 322. Stii dumneata, stimata clica 322, ce-ar fi sa fie daca va fi victoria matrozului? Daca poporul nu va urmeaza, ce veti face? Veti spune ca totul e in regula? Domnule Crin Antonescu, domnule Melescanu, domnule Hasotti, domnule Tariceanu, reprezentativitatea dumneavoastra e tot una cu tradarea. Cu minciuna. Cu sperjurul. Cu dobindirea de foloase necuvenite. Cu falsul si uzul de fals. Veti cere, probabil, alt referendum, iar doamna profesoara Zoe Petre va cauta prin veacurile lui Pericle demnitatea voastra pierduta. PSD isi are propriul lui electorat, imputinat, dar este al lui. Voi ce electorat aveti? Electoratul tradarii, electoratul lui Patriciu, al celor rataciti moral si al celor care va vor vota accidental. Ai cui veti fi, electoral vorbind, ca ai celor care au votat Alianta D.A. nu cred! Declaratia universala a drepturilor omului da dreptul, inca de la revolutia franceza, celor inselati contractual, la nesupunere civica. La revolta, la exercitii de tinta cu oua stricate si rosii putrede. In plus, e vremea sa incercam sa obtinem un referendum pentru dizolvarea acestor falsuri care se dau stranepoti de-ai lui Pericle si nu sint altceva decit verisorii lui Terente. Lotrul bine stiut de toata lumea!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.