Cotat ca mare favorit in lupta pentru aur, Dragulescu a calculat gresit o executie tehnica si a cazut direct in cap! Vizibil ametit de socul loviturii, sportivul nostru a incercat sa-si incheie evolutia, dar picioarele nu l-au mai ascultat, obligandu
Cotat ca mare favorit in lupta pentru aur, Dragulescu a calculat gresit o executie tehnica si a cazut direct in cap! Vizibil ametit de socul loviturii, sportivul nostru a incercat sa-si incheie evolutia, dar picioarele nu l-au mai ascultat, obligandu-l sa renunte.
"Medicul competitiei a spus ca nu e cazul sa efectuam un RMN. Mai degraba e vorba de o contractura musculara puternica", a spus coregraful Elena Grecu. Trecand peste acest accident nefericit, delegatia noastra a adunat o salba de cinci medalii prin Sandra Izbasa, Steliana Nistor si Flavius Koczi. Sambata, Izbasa a cucerit argintul la individual compus, fiind devansata de italianca Vanessa Ferrari, in vreme ce Steliana Nistor a ocupat doar locul patru dupa ce a cazut de pe barna si a ratat o diagonala la sol. Ieri, Koczi a marit zestrea tricolora cu un bronz la cal cu manere, iar Nistor a obtinut argintul la paralele si bronzul la barna, aparat unde Izbasa a intrat in posesia argintului. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.