Antrenorul echipei de cricket a Pakistanului, Bob Woolmer, a fost otravit inainte de a fi strangulat, in timpul Cupei Mondiale din acest an, informeaza BBC, care a facut o ancheta in legatura cu acest caz si va prezenta de




Antrenorul echipei de cricket a Pakistanului, Bob Woolmer, a fost otravit inainte de a fi strangulat, in timpul Cupei Mondiale din acest an, informeaza BBC, care a facut o ancheta in legatura cu acest caz si va prezenta detalii in emisiunea Panorama, luni seara. Potrivit site-ului BBC, conform rezultatelor testelor toxicologice pare sigur ca Woolmer "a fost adus in starea de a fi neputincios" inainte de a fi strangulat. Testele arata ca in organismul lui Woolmer se gasea o substanta care l-ar fi sedat. Rezultatele finale ale testelor vor fi inminate politiei jamaicane in aceasta saptamina.

"Aceste teste vor arata ca exista o substanta in sistem care l-ar fi impiedicat pe Woolmer sa reactioneze. Acum pare sigur ca in momentul in care a fost strangulat era deja adus in starea de a fi neputincios si nu putea sa reactioneze. Detaliile legate de otrava respectiva vor duce spre o pista importanta in gasirea ucigasului", a afirmat Adam Parsons, reporter al BBC.

Moartea lui Woolmer este investigata de aproximativ 30 de agenti de politie.

"Bob Woolmer era un barbat mare, astfel ca ar fi fost nevoie de multa forta pentru a-l manipula. Probabil a fost victima unei persoane foarte puternice sau poate chiar a mai multor oameni. Insa faptul ca nu avea rani externe sugereaza, de asemenea, faptul ca ar putea exista si alti factori. Acum analizam aceasta varianta", a declarat politistul care conduce investigatia, Mark Shields. La 18 martie, Bob Woolmer, in virsta de 58 de ani, a fost gasit mort in camera sa de hotel, la o zi dupa eliminarea echipei Pakistanului de catre Irlanda, in primul tur al competitiei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.