Guvernul german va prelungi cu doi ani, pana in 2011, restrictiile impuse muncitorilor din tarile care au aderat la Uniunea Europeana in 2004, in special pentru Polonia si Cehia, care doresc sa vina la munca in Germania, informeaza AFP preluand un ar
Guvernul german va prelungi cu doi ani, pana in 2011, restrictiile impuse muncitorilor din tarile care au aderat la Uniunea Europeana in 2004, in special pentru Polonia si Cehia, care doresc sa vina la munca in Germania, informeaza AFP preluand un articol ce va aparea in editia de luni a saptamanalului Der Spiegel.  Potrivit publicatiei, responsabilii germani care se ocupa de acest dosar in cadrul coalitiei guvernamentale au cazut de acord asupra acestei prelungiri, pe fondul discutiilor referitoare la o posibila scadere a salariilor.  Germania, alaturi de Austria, se numara printre cele mai reticente tari membre UE in a-si deschide piata muncii in fata muncitorilor proveniti din cele zece state care au aderat la UE in luna mai 2004.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.