Ministrul agriculturii, Decebal Traian Remes, le-a solicitat directorilor directiilor silvice sa urgenteze procesul retrocedarilor pentru ca padurea sa ajunga la oameni si a precizat ca suprafata care ramane in administrarea Romsilva trebuie gestion
Ministrul agriculturii, Decebal Traian Remes, le-a solicitat directorilor directiilor silvice sa urgenteze procesul retrocedarilor pentru ca padurea sa ajunga la oameni si a precizat ca suprafata care ramane in administrarea Romsilva trebuie gestionata cu mai multa disciplina. „Padurea trebuie sa plece de la stat, si pe ce ramane trebuie sa punem disciplina. Nu acuz pe nimeni, pentru ca nu am probe, dar din sistem se poate iesi cu averi foarte mari. Exista un sistem care permite scurgeri formidabile de valori”, a spus Remes.

Ministrul agriculturii, Decebal Traian Remes, a precizat ca principala problema a ritmului lent in care se realizeaza retrocedarea padurilor este mentalitatea angajatilor Romsilva. „Angajatii sunt pusi sa slujeasca statul, adica cetatenii. Dupa ce vom aseza oamenii in functie, le vom da sarcini. Mentalitatea se poate schimba daca se taie capete, se umbla la salariu sau se dau justitiei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.