Liderul echipei de Cupa Davis a Romaniei, Andrei Pavel, continua seria evolutiilor de exceptie din cadrul concursurilor de dublu din circuitul ATP si s-a calificat in pereche cu germanul Alexander Waske in finala turneului de la Barcelona, dotat cu p
Liderul echipei de Cupa Davis a Romaniei, Andrei Pavel, continua seria evolutiilor de exceptie din cadrul concursurilor de dublu din circuitul ATP si s-a calificat in pereche cu germanul Alexander Waske in finala turneului de la Barcelona, dotat cu premii in valoare totala de 850.000 de euro. Cotati de organizatori cap de serie nr. 4, Pavel si Waske au dat o noua lovitura in semifinale si au trecut de cuplul iberic format din Nicolas Almagro si Marcel Granollers-Pujol, cu scorul de 4-6, 6-0, 10-8, la capatul unei dispute care a durat ceva mai mult de o ora. In ultimul act al competitiei iberice, perechea romano-germana va intalni cuplul invingator din partida care i-a opus aseara pe favoritii Mark Knowles/Daniel Nestor spaniolilor Rafael Nadal/Bartolome Salva-Vidal. Conform site-ului oficial al turneului de la Barcelona, pentru performanta din concursul de dublu, Pavel si Waske si-au asigurat un cec de 20.500 de euro. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.