Incepind din 7 mai,in fiecare luni,Cotidianulva ofera o noua colectiein premiera pentru presadin Romania: Cotidianulcontinua Colectia "Literatura"in fiecare miercuri,cu carti celebre, carti premiate,carti controversate. Vinerea in "Cotidianul" vor aparea grupaje de pagini speciale cu un ton si un specific greu de gasit in presa romaneasca.

Publicistica romaneasca, cel putin in zona ei culturala sau popculturala, sufera grav la capitolul fermitate in recomandari sau in alegeri. Ne vom asuma riscul judecatii in pagina intitulata "hot or not", loc in care vom trece in revista cele mai bune, dar si dezamagirile din industria cinematografica, cea editoriala sau muzicala.

Pagina "Versus" va avea in centru o dezbatere serioasa din dimensiunea mai putin serioasa a vietilor noastre cotidiene. Invitati de toate felurile si de toate calificarile se vor ciocni cu opinii diferite in jurul unui eveniment, sau a unui fenomen.

"Topuri"

va cuprinde clasamente de toate felurile din lumea asta, Romania inclusiv. Daca va intereseaza cifre din lumea divertismentului, aici le veti putea gasi. Pina la urma, starurile si marile hituri se fac si cu date de vinzari bune. Noi sintem contabilii.

"Arte",

avem arte! Va fi cu siguranta cea mai vie pagina dedicata mai ales artelor vizuale, de obicei chinuite groaznic de jurnalistii romani. De data asta, "Cotidianul" e hotarit sa scoata din mlastina ilizibilitatii si a locului comun cele mai incitante lucrari, cele mai provocatoare teme, cei mai mari artisti.

In editia din 4 mai, zone in care "Cotidianul" a excelat si pina acum stiinte, future, sinteze vor capata mai mult spatiu, si mai multa atentie, grafica mai buna. Media si lumea televiziunii, in special, vor fi atent monitorizate atit in dimensiunea de business, cit si in zona glamoroasa.

Cele 20 de pagini in plus, dedicate timpului liber de calitate, sint deocamdata unice pe piata romaneasca. Speram ca vom reusi sa va convingem de utilitatea lor.

In fiecare zi, Costin Ilie va conduce in culisele lansarii noului Cotidianul. Cititi articole anterioare despre noul format Cotidianul