Antrenor UCM Resita  Echipa de handbal UCM Resita a castigat Challenge Cup in Norvegia, dupa ce a reusit un rezultat de egalitate, 36-36, in meciul sustinut in deplasare cu echipa Drammen HK. Jucatorii resiteni au declarat ca meciul a fost epu
Antrenor UCM Resita  Echipa de handbal UCM Resita a castigat Challenge Cup in Norvegia, dupa ce a reusit un rezultat de egalitate, 36-36, in meciul sustinut in deplasare cu echipa Drammen HK. Jucatorii resiteni au declarat ca meciul a fost epuizant, iar ultimele 10 secunde au fost un iad, mai ales ca ei au vazut ultimul atac al norvegienilor ca pe un gol sigur, care le-ar fi spulberat toate sperantele. Suporterii echipei UCM Resita au trait cu sufletul la gura ultimele minute ale meciului din finala Cupei Challenge. Ei sustin ca handbalistii resiteni au avut un succes istoric dupa performanta reusita de fotbalisti in anii `50, cand au castigat Cupa Romaniei. Pentru ca a reusit sa pastreze Cupa Challenge in Romania, asa cum a promis, Jurnalul National il declara pe antrenorul echipei UCM Resita, Aihan Omer, "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.