Bucuresti
Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 23-24 de grade, iar minima de 7-8 grade.
In tara
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua in zona de munte, iar noaptea si in Moldova si Transilvania, unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 26 de grade, mai scazute pe litoral, iar cele minime intre 3 si 13 grade.
La munte
Sambata
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari indeosebi dupa-amiaza si noaptea, cand izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va marca o crestere usoara, mai ales in masivele vestice.
Duminica
Cerul va prezenta innorari in cea mai mare parte a zonei. Va ploua pe arii extinse, iar ploile vor avea caracter de aversa si vor fi insotite de descarcari electrice. Vantul va avea unele intensificari indeosebi pe creste. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul precedent.