POLI IASI / Dosar penal pentru Balba
Dosarul de urmarire penala a atacantului iesenilor, Ionut Balba, va fi inaintat saptamana viitoare catre Parchet. "Noi am inaintat toate procedurile. Pentru conducere pe drumurile publice fara permis, Balba
POLI IASI / Dosar penal pentru Balba
Dosarul de urmarire penala a atacantului iesenilor, Ionut Balba, va fi inaintat saptamana viitoare catre Parchet. "Noi am inaintat toate procedurile. Pentru conducere pe drumurile publice fara permis, Balba risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani", a declarat Marius Miron, inspector in cadrul Politiei Judetene Iasi. Carnetul golgeterului lui Poli Iasi a fost suspendat la 13 februarie, cand a fost prins conducand sub influenta alcoolului, dupa care, la 6 martie, a fost prins din nou conducand fara permis.  STEAUA - OTELUL / Interes mare pentru adversari
Patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat ca, pentru sezonul viitor, isi doreste trei jucatori de la Otelul Galati, formatie pe care ros-albastrii o vor intalni in aceasta seara, de la ora 20:00. Este vorba de portarul Vatca, de Szekely si de de gabriel Paraschiv. Presedintele "otelarilor", Marius Stan (foto), neaga: "Daca Steaua ii doreste, suntem dispusi sa negociem, dar numai dupa meciul direct". Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, nu va conta pe Mirel Radoi si Thereau, accidentati, si pe Nesu, suspendat.  DINAMO - GLORIA / Intrare libera pentru "caini"
Atacantul dinamovistilor, Claudiu Niculescu, sustine ca nu mai trebuie amanata castigarea titlului. "La Constanta am dorit sa castigam, dar nu a fost sa fie. Daca CFR va pierde etapa asta si noi vom castiga, atunci vom putea sarbatori", a declarat "Claugol". Conducerea dinamovista a hotarat ca la meciul din aceasta dupa-amiaza cu Gloria Bistrita intrarea sa fie libera, la fel ca si in celelalte doua partide pe care "cainii" le mai au de disputat pe teren propriu, cu CFR Cluj si Unirea Urziceni.  POLI TIMISOARA / A semnat Dusan Uhrin jr.
Dupa transferul lui Marian Aliuta, oficialii timisoreni au reusit sa-l convinga pe antrenorul lui Mlada Boleslav, Dusan Uhrin junior, care a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea de pe Bega. Tehnicianul ceh, aflat la final de contract cu fosta adeversara a Rapidului din Cupa UEFA, va prelua pe Poli din vara, avand ca obiectiv castigarea titlului in maximum doi ani. Uhrin, care va fi prezentat saptamana viitoare, va avea un salariu de 150.000 de euro, plus bonusuri pentru calificarea in cupele europene sau cucerirea titlului.  RAPID / Datorii de 700.000 de euro
La Adunarea Generala a UFC Rapid, care a avut loc vineri, principalul actionar, George Copos, a propus ca o parte din datoriile catre stat, in valoare de 700.000 de euro, sa fie achitate de Mircea Lucescu, de fostul presedinte Dinu Gheorghe si de Mircea Geoana. "Cum toti trei sunt membri, am propus ca fiecare membru sa participe la stingerea datoriei si pana la 30 iunie sa nu mai existe creante neachitate", a declarat Copos.  UTA - CEAHLAUL / Lacatus se ia de "stranieri"
Antrenorul echipei UTA, Marius Lacatus (foto), considera ca rezultatul meciului de astazi, dintre echipa sa si Ceahlaul Piatra Neamt, va decide a patra echipa retrogradata. "Adversarii vor veni sa se agate de orice, este ultima lor sansa, dar noi trebuie sa castigam pentru a nu mai suferi pana la finalul campionatului", a declarat Lacatus. Tehnicianul aradenilor a criticat si atitudinea unor jucatori straini din lot, in special portughezul Simao: "Nu poate juca fotbal daca la orice zgarietura la nas se uita cum ii sta leocoplastul. Nu poti fi in acelasi timp si manechin, si fotbalist. Nu facem prezentarea modei".  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.