George Copos invoca "sanatatea natiunii" si "sportul ca ambasador" pentru a obtine arena in conditii avantajoase.

Patronul Rapidului, George Copos, a anuntat ieri, pe blogul sau, ca va participa la licitatia organizata de Ministeru
George Copos invoca "sanatatea natiunii" si "sportul ca ambasador" pentru a obtine arena in conditii avantajoase.

Patronul Rapidului, George Copos, a anuntat ieri, pe blogul sau, ca va participa la licitatia organizata de Ministerul Transporturilor pentru atribuirea stadionului Giulesti, dar solicita ca arena sa din Grant sa ii fie concesionata in aceleasi conditii ca si stadioanele Steaua si Dinamo. "In privinta stadionului, va asigur ca nu vrea nimeni stadionul pe gratis, numai sa fie cedat in conditii echitabile. Infrastructura sportiva este o chestiune de importanta nationala, nu doar pentru un anume club; e vorba de sanatatea natiunii, de cultura sportiva a natiunii. De ce stadionul din Ghencea si cel din Stefan cel Mare pot fi oferite in conditii avantajoase, cu baze de pregatire cu tot, iar stadionul din Giulesti, care sta sa cada, nu?", spune Copos.

"In plus, la ora actuala, fotbalul este unul dintre cei mai eficienti ambasadori ai Romaniei, care contribuie substantial la consolidarea reputatiei natiunii noastre. Oare n-ar fi cazul ca acestui ambasador sa i se recunoasca macar partial meritele, sa fie ajutat si el cumva?Era vorba ca MTCT va face o licitatie pentru atribuirea stadionului. Foarte bine, s-o faca, noi vom participa, pentru ca ne dorim acest stadion si dorim sa investim in el, sa-l facem compatibil cu standardele UEFA. Nu vrem nimic pe gratis, dar nu e cinstit sa fim noi mai impovarati decit altii", a incheiat patronul Rapidului.

Stadionul Giulesti se afla in proprietatea Ministerului Transporturilor Constructiilor si Turismului si a CS Rapid. George Copos a solicitat in repetate randuri ca arena din Grant sa ii fie concesionata pe o perioada de 49 de ani pentru a putea incepe procesul de modernizare. MTCT a anuntat ca va organiza o licitatie pentru a stabili cui va atribui stadionul. (V.D.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.