Englezoaica Angela McKimm a cunoscut in urma cu trei ani, in timpul unei vacante in Gambia, un barbat cu 50 de ani mai tanar de care s-a indragostit nebuneste. Recent, batranica, hotarata sa infrunte ostilitatea familiei si barfele apropiatilor, si-a
Englezoaica Angela McKimm a cunoscut in urma cu trei ani, in timpul unei vacante in Gambia, un barbat cu 50 de ani mai tanar de care s-a indragostit nebuneste. Recent, batranica, hotarata sa infrunte ostilitatea familiei si barfele apropiatilor, si-a instalat iubitul, Tosin, chiar in locuinta cu opt camere pe care o poseda in Hampshire si care valoreaza peste doua milioane de dolari. Un prieten de familie a povestit ca cei patru fii ai batranei, al carei sot a murit in 1996, si cei noua nepoti au fost socati de noua "mutare" a acesteia. "Suferinta pe care ne-a produs-o nici nu poate fi descrisa in cuvinte", a declarat Sophie, 19 ani, una din nepoatele Angelei McKimm.
"Nu pot sa-mi imaginez ca ceea ce se intampla intre bunica mea si Tosin se poate numi dragoste. Cred ca este vorba mai degraba despre un fel de tovarasie. Bunica spune ca diferenta de varsta este o problema doar pentru societate, nu si pentru ea. Mie imi vine insa foarte greu sa cred ca cineva cu 50 de ani mai batran te poate interesa din punct de vedere sexual", mai spune nepoata. Angela si Tosin s-au cunoscut intr-un magazin de suveniruri din Gambia. Primele lui cuvinte au fost "esti frumoasa, Miss". Au petrecut cateva ore impreuna. A doua zi, Angela s-a intors in tara, dar a revenit in Gambia dupa un an. S-au reintalnit, iar vizitele batranei pe continentul african au devenit din ce in ce mai dese pana cand autoritatile i-au permis lui Tosin sa vina in Marea Britanie. Angela si-a inscris iubitul la un curs de engleza. Desi nu refuza sprijinul material al iubitei sale, Tosin nu a dorit sa fie un intretinut get-beget, preferand sa-si castige banii de buzunar lucrand la un McDonald's din apropiere. "Ceea ce este evident este faptul ca bunica, desi merge inca zilnic la mormantul bunicului, pare cu adevarat fericita", a mai spus Sophie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.