Combinatul siderurgic Mechel Targoviste a finalizat o noua investitie, in valoare de un milion de euro, care face parte din programul de modernizare tehnologica a combinatului.
Termenul de recuperare a investitiei in ansamblul procesului de pro
Combinatul siderurgic Mechel Targoviste a finalizat o noua investitie, in valoare de un milion de euro, care face parte din programul de modernizare tehnologica a combinatului.
Termenul de recuperare a investitiei in ansamblul procesului de productie este de cinci luni, se arata intr-un comunicat de presa al companiei. De remarcat, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a confirmat oficial, recent, realizarea tuturor obligatiilor investitionale asumate de compania Mechel prin contractul de privatizare a celeilalte intreprinderi pe care o detine in Romania, Industria Sarmei (Mechel) Campia Turzii. Astfel, monitorizarea contractului de privatizare a incetat cu 13 luni inainte de scadenta. Pe de alta parte, Mechel intentioneaza sa investeasca pana la 200 de milioane de euro in Romania, pentru a prelua centrale de productie de energie, relateaza ziarul rus Vedomosti, transmite Mediafax. O posibilitate ar fi preluarea termocentralei Doicesti si construirea unui nou grup energetic. Reprezentantii Mechel nu au comentat informatiile. La sfarsitul anului 2006 Romsys a predat la cheie, in calitate de prim contractor, proiectant si executant, un proiect complex de dezvoltare a retelei de calcul si comunicatii la producatorul de oteluri speciale Mechel Targoviste. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.