Dupa concertul de la Bucuresti, grupul american participa la cele mai tari festivaluri din Europa  Infiintat in 1999, in cartierul Lower East Side din New York, grupul Gogol Bordello este alcatuit din imigranti din Europa de Est (Rusia si Ucra
Dupa concertul de la Bucuresti, grupul american participa la cele mai tari festivaluri din Europa  Infiintat in 1999, in cartierul Lower East Side din New York, grupul Gogol Bordello este alcatuit din imigranti din Europa de Est (Rusia si Ucraina), un evreu, un etiopean si alti metisi, cetateni americani. impreuna canta un amestec de genuri muzicale, gipsy, cabaret, punk & dub, cu vioara si acordeon. La aceasta ora, grupul este compus din Eugene Hutz (voce, chitara acustica, percutie), Serghei Riabtev (vioara, backing vocals), Iuri Lemesev (acordeon, backing vocals), Oren Kaplan (chitara, backing vocals), Thomas Gobena (chitara bas), Eliot Ferguson (tobe, backing vocals), Pamela Jintana Racine (percutie, backing vocals, dans), Elizabeth Sun (percutie, backing vocals, dans).  La 25 mai, exoticul grup american imparte afisul concertului de la Arenele Romane cu Nightloosers si Shukar Collective. Gogol Bordello a inregistrat cinci albume de studio, iar cel mai recent este "Gypsy Punks: Underdog World Strike", disponibil si in Romania, prin One Event. Discul este realizat sub "bagheta" renumitului producator Steve Albini (Page & Plant, Nirvana, Iggy Pop etc.).  Biletele pentru acest show, prezentat de Balkan Sounds, sunt disponibile la preturi diferite. 60 RON aˆ’ pentru cele achizitionate pana astazi, 29 aprilie, si 75 RON aˆ’ pentru cele cumparate dupa 30 aprilie pana la 24 mai. Biletele se gasesc pe www.bilete.ro, in reteaua magazinelor Diverta, Librariile Carturesti, Magazinul Muzica si Sala Palatului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.