Cohn si Bagher refuza sa participe la majorarea de capital, actiunilor lor urmind sa fie cumparate de ceilalti parteneri.

Vasile Turcu a cistigat razboiul civil de la Dinamo, Bagher Karimzadeh si Vladimir Cohn urmind s


Cohn si Bagher refuza sa participe la majorarea de capital, actiunilor lor urmind sa fie cumparate de ceilalti parteneri.

Vasile Turcu a cistigat razboiul civil de la Dinamo, Bagher Karimzadeh si Vladimir Cohn urmind sa lase fotbalul pentru a reveni la afacerile cu vodca si carton. Cei doi si-au dat singuri cartonas rosu deoarece au refuzat sa participe la majorarea de capital stabilita in cadrul Adunarii Generale.

Cohn a ramas cu 3% din actiuni, fata de 11 la suta, cit detinea pina la momentul aprobarii majorarii de capital prin aport de numerar de la 5.800.000 de lei la 20.000.000 de lei, iar Bagher Karimzadeh mai detine 0,23%. Din cauza faptului ca FC Dinamo este o societate inchisa, Vladimir Cohn si Bagher Karimzadeh nu vor putea instraina actiunile altor persoane fizice sau juridice care nu fac parte din actionariatul clubului.

AFC Dinamo, fosta societate care a administrat clubul, va participa la majorarea de capital cu o suma mai mica si va detine 14,4 la suta, in timp ce Nicolae Badea, Cristian Borcea, Vasile Turcu, Florian Walter si Dragos Savulescu vor avea cite 16,4 la suta. In ceea ce priveste bugetul pe 2007, decizia a fost aminata pina la disputarea finalei Ligii Campionilor, in urma careia se va sti daca Dinamo va beneficia de cinci milioane de euro pentru accederea directa in grupe.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.