Elevii, studentii si bugetarii, care au liber patru zile la rand, sunt asteptati pe Litoral de 1 Mai. Ce poate fi mai frumos de 1 Mai decat briza marii? Si pentru ca tot au hotarat cei de la conducere sa avem liber maine si poimaine, adica un w
Elevii, studentii si bugetarii, care au liber patru zile la rand, sunt asteptati pe Litoral de 1 Mai. Ce poate fi mai frumos de 1 Mai decat briza marii? Si pentru ca tot au hotarat cei de la conducere sa avem liber maine si poimaine, adica un week-end prelungit, de ce sa nu evadam pentru cateva zile din locul unde stam tot timpul? In plus, cei mai multi hotelieri de pe Litoralul romanesc si-au deschis portile pentru a primi turisti de 1 Mai. Mai mult, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc continua programul "O saptamana la mare" in perioada 1 mai-15 iunie, tariful fiind cuprins intre 99 si 149 de lei.  Sarbatoarea tinerilor Potrivit datelor operatorilor de turism, un loc de cazare pe litoralul bulgaresc este mai mare decat un loc de cazare pe Litoralul romanesc, unde sunt asteptati circa 10.000 de turisti pentru acest week-end. "1 Mai este o sarbatoare a tinerilor, care probabil vor prefera sa mearga pe Litoralul nostru", a declarat Dragos Raducan, directorul general Magest Travel.  Desi autoritatile nu recomanda intrarea in apa marii inainte de inceperea sezonului de imbaiere, adica 1 iunie, din cauza temperaturii scazute a apei si a lipsei serviciului de salvamar, cu siguranta turistii aflati pe Litoral pe 1 Mai vor face o baie in mare. Pe Litoral s-a realizat transferul a 9.900 de tone de nisip in zonele deficitare si s-au adunat 655 de metri cubi de gunoaie.  Oferte - Minivacanta de 1 Mai Pentru romanii care vor sa-si petreaca zilele libere cu ocazia datei de 1 Mai pe Litoralul romanesc, tarifele variaza intre 176 de lei de persoana pentru trei nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de doua stele in Statiunea Mamaia si 212 lei pentru trei nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de trei stele in aceeasi statiune. Un sejur de trei zile la hoteluri de patru stele, in Statiunea Nisipurile de Aur, costa intre 71 si 153 de euro de persoana, cu servicii all inclusive.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.