La sediul CS Dinamo au fost prezenti presedintele FRF, Mircea Sandu, secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, care a plans la capataiul lui Dumitrache, presedintele CS Dinamo, Marcel Popescu, supo
La sediul CS Dinamo au fost prezenti presedintele FRF, Mircea Sandu, secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, care a plans la capataiul lui Dumitrache, presedintele CS Dinamo, Marcel Popescu, suporteri, precum si fosti colegi de generatie. Langa sicriul lui Dumitrache erau depuse coroane de flori din partea FRF, a FC Dinamo 1948 SA, a echipelor de fotbal si de old-boys ale lui Dinamo, a clubului Farul Constanta, a lui Cornel Dinu, a familiei Buduru si din partea suporterilor din Peluza Catalin Haldan. Pe de alta parte, Federatia Romana de Fotbal a hotarat ca, in memoria lui Dumitrache, sa se tina un moment de reculegere inaintea fluierului de start al meciurilor care se vor disputa in acest weekend in ligile I, a II-a si a III-a. Dumitrache (59 de ani) a incetat din viata joi dimineata, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde era internat de trei saptamani, in urma unui atac cerebral. (RZS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.