9 mai 2007 ar trebui sa fie, pentru noi romanii, o zi speciala pentru ca e pentru prima oara cand serbam ziua Europei in calitate de membri ai comunitatii. Desi nu mai e mult pana la data cu pricina, la Bucuresti inca nu se stie exact ce se
  9 mai 2007 ar trebui sa fie, pentru noi romanii, o zi speciala pentru ca e pentru prima oara cand serbam ziua Europei in calitate de membri ai comunitatii. Desi nu mai e mult pana la data cu pricina, la Bucuresti inca nu se stie exact ce se va intampla atunci. Dar e foarte probabil ca atat primarii de sector cat si "generalul" se vor folosi de acest prilej pentru de a-si arata muschii pedisti, penelisti etc, in mai multe locatii urmand a fi montate scene cu CD-playere, tarabe cu mici si bere, dupa bunul nostru obicei.  In acelasi timp, vecinii nostri de la sud de Dunare s-au concentrat asupra unui singur eveniment. Acesta va avea loc in seara zilei de 9 mai, in piata Batenberg din Sofia, unde va concerta pentru popor Gary Moore, unul dintre cei mai mari chitaristi din toate timpurile. Pentru bulgari este cea mai importanta manifestare prilejuita cu ocazia Zilei Europei si are loc sub patronajul primului ministru al tarii, Serghei Stanisev.  Dar in general bulgarii sunt mai "orientati" spre rock, pana si micuta localitate Kavarna urmand sa gazduiasca la sfarsitul lunii iunie un mare festival. Este vorba despre Kaliakra Rock Festival, unde vor concerta nume grele ale genului precum Heaven & Hell, Motorhead, U.D.O. sau John Lawton (ex- Uriah Heep). Pana atunci, insa primarul din Kavarna mai pregateste o surpriza locuitorilor sai. La 6 mai el il va desemna Cetatean de Onoare al orasului pe Glenn Hughes (ex- Deep Purple) si cu acel prilej Glenn Hughes Band va canta in piata orasului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.