Ce nu fac unele dintre interpretele noastre de dragul "artei"! Claudia Pavel (Cream) a trecut prin momente foarte neplacute in urma cu cateva saptamani. Din cauza ca ultimul ei videoclip, "Stiu ce-ti place", presupunea imagini cu solista si da
  Ce nu fac unele dintre interpretele noastre de dragul "artei"! Claudia Pavel (Cream) a trecut prin momente foarte neplacute in urma cu cateva saptamani. Din cauza ca ultimul ei videoclip, "Stiu ce-ti place", presupunea imagini cu solista si dansatoarele acesteia dansand in ploaie, cantareata a trebuit sa suporte cateva dusuri reci.
Ce i-au adus ele, in afara de imaginea sexy? O raceala puternica. Pentru care doctorii au tratat-o, intravenos, cu antibiotice. Dar ceea ce nu stiau nici doctorii si, cu atat mai putin, Claudia, era ca interpreta avea alergie la aceste medicamente. Asa ca a facut un soc anafilactic si chiar a stat cateva ore in coma.
Din aceasta cauza i-au fost afectati si dintii. Asa ca zilele astea se pregateste sa faca o vizita la stomatolog, sa-si trateze problemele aparute.
Speram ca acest lucru sa se rezolve cat mai repede, nu de alta, dar orice solist are nevoie de un look impecabil. Si, Claudia..., n-ar fi rau sa faci niste teste, sa vezi la ce mai esti sensibila, pentru ca stii proverbul acela cu "Urciorul care nu merge de multe ori la apa", nu-i asa?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.