George Copos continua sa spuna lucruri trasnite. Actionarul principal de la Rapid vede vinovati peste tot, in afara de el, vorbeste despre conspiratii anti-Giulesti, ameninta cu mutarea echipei in strainatate, se ia de jucatori la victorii si se face
George Copos continua sa spuna lucruri trasnite. Actionarul principal de la Rapid vede vinovati peste tot, in afara de el, vorbeste despre conspiratii anti-Giulesti, ameninta cu mutarea echipei in strainatate, se ia de jucatori la victorii si se face ca ii premiaza la infrangeri. Il sustine pe Razvan Lucescu, dar ii suna pe Sabau, Andone si Hizo. Spune despre Buga ca trebuie sa plece, dar isi aroga merite dupa golurile fotbalistului. De curand, a intrat in conflict direct cu o parte a galeriei, dar si cu idolii Pancu si D. Niculae, care ii cer chiar sa plece din Giulesti si sa lase clubul adevaratilor rapidisti.
Ieri, la iesirea de la sedinta Adunarii Generale a AFC Rapid, Copos a afirmat ca a intentionat sa-i ceara demisia directorului general, Constantin Zotta, nefiind multumit de felul cum a fost gestionata activitatea clubului in 2007. "Sunt foarte dezamagit de modul in care a fost pregatit bugetul in acest an si de rezultatele pe care le avem, si, in consecinta, am parasit sedinta. De asemenea, sunt dezamagit de cum a fost administrata si gestionata activitatea clubului in 2007. Si aveam intentia sa-i cer demisia lui Zotta pentru felul in care a gestionat situatia cu arbitrii la meciul cu Dinamo. Sunt foarte nemultumit de ceea ce s-a intamplat la Rapid", a declarat Copos. Ca seful din Giulesti a uitat sa spuna ca tocmai el a fost cel care a refuzat o brigada din strainatate la propunerea lui Dinamo, se poate trece cu vederea, dar Zotta ce vina are? Cam ce-ar fi trebuit sa faca? Sa delege arbitrii sau sa arbitreze el? Copos nu este la prima decelaratie penibila. De cateva zile, tot spune ca "Rapid este cea mai buna echipa din campionat". "Nu sunt suparat. Suntem cea mai buna echipa, avem cel mai bun joc, dar, in acelasi timp suntem cei mai mari fraieri ai acestui campionat. Nici nu ma mai pot uita la fotbal dupa ceea ce s-a intamplat la Bistrita", a spus Copos, care uita, de asemenea, sa spuna ca in derby-urile cu Steaua si Dinamo a luat un singur punct din 12 posibile! Cat despre activitatea la club, tot Copos este cel care blocheaza prime, critica echipa dupa victorii (este arhicunoscut faptul ca, dupa 7-0 la Galati, cu Otelul, boss-ul giulestean a fost nemultumit!), ofera prime la infrangeri sau face de unul singur politica de transferuri. Mai mult, dupa ultimele rezultate, Copos vede si o coalitie a Stelei si a lui Dinamo impotriva Rapidului, "echipa care este singura impotriva tuturor"!
Zotta: "Situatia este tensionata"
Zotta a parut surprins de afirmatiile lui Copos. "Asa a spus? Cred ca trebuie sa ceara demisia lui Gheorghe Constantin, presedintele CCA, si nu mie. Probabil ca s-a referit la faptul ca nu am delegat eu arbitri straini la meciul cu Dinamo", a spus Zotta, care a adaugat ca jucatorii giulesteni au facut un gest frumos refuzand primele de 1000 de euro acordate de Copos pentru infrangerea cu Dinamo." Baietii au refuzat aceasta prima, pe motiv ca nu o merita. Si cred ca au facut un gest frumos", a spus Zotta. Oficialul rapidist a explicat ca are incredere in continuare in portarii de rezerva Edel si A. Marinescu, chiar daca acestia au gafat grav in ultimele doua etape. "Sper sa revina Coman cat mai repede. Edel si Marinescu sunt oameni si sunt supusi greselii", a mentionat directorul general al gruparii giulestene. Intrebat daca este certat cu Copos, Zotta a raspuns: "Nici vorba! E o situatie tensionata, care e normala in urma unor rezultate pe care nu le asteptam, cum a fost si acesta de la Bistrita. Dar noi mergem inainte. Cred ca vom castiga Cupa Romaniei. Iar acest loc 2, privit ca o mina de aur, chiar daca este la acest moment departe de noi, cred ca mai avem ceva sanse. Cat de mici sunt, dar mai sunt".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.