Forumuri de discutii pe net, numite si cluburi de discutii. De toate pentru toti. Cu un numar de membri care vorbesc aproape despre orice. Topicurile sunt foarte, fooooarte interesante. De exemplu, clubul de discutii "La ce bun sa faci sex a
  Forumuri de discutii pe net, numite si cluburi de discutii. De toate pentru toti. Cu un numar de membri care vorbesc aproape despre orice. Topicurile sunt foarte, fooooarte interesante. De exemplu, clubul de discutii "La ce bun sa faci sex atunci cand nu iubesti" are 72 de membri. In timp ce clubul "Iubire, speranta, credinta" are 91 de membri la discutii, clubul "Clubul romanticilor de moda veche" are 108. Doar 24 pentru "Femei divortate in cautarea iubirii". Dar... 115 pentru "Inimi frante". O situatie ciudata in cazul sexului de un anumit fel: "Oral sex" are 3.000 de membri, in timp ce "Sex oral" are doar 3! "Te-ai plictisit de mine" are 154 de amatori, mai multi decat la "Suflete pierdute": 135. "Clubul celor casatoriti si dornici de o relatie": 89 de membri. Exista insa cluburi de discutii cu foarte putini membri: "Nimic"(acesta este excelent, ca idee) - 13, "Dominare si supunere" - 8 si... "Cine vrea un prieten?" - 2. Cine mai vrea un prieten in zilele noastre? Ca cei de la "Oral sex" sunt prea ocupati. Daca exista un club de discutii cu 1 membru? Exista. Se numeste (adica: are topicul) "Viata bate filmul"si are, da, un Membru. Acel membru poate fi suma tuturor membrilor,de la toate cluburile.  Oricum ar fi, poate facem un club de discutii numit "Duminica dupa-amiaza". Suna cam a somn si a pisici grase, dar poate iese ceva. Sau, mai bine, ii salvam pe cei de la "Cine vrea un prieten?". Ca cei 3 membri de la "Sex oral" poate ajung la o intelegere cu cei 108 de la "Clubul Romanticilor de Moda Veche". Pana mai rasuciti problema, intrati momentan in "Clubul cititorilor" si parcurgeti paginile ce urmeaza.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.