Bulgarii concureaza dezvoltatorii autohtoni cu preturi promotionale pentru romani la apartamentele de vacanta.

La Tirgul National Imobiliar de la World Trade Center au aparut oferte de apartamente in statiuni din Bulgaria. Promoti
Bulgarii concureaza dezvoltatorii autohtoni cu preturi promotionale pentru romani la apartamentele de vacanta.

La Tirgul National Imobiliar de la World Trade Center au aparut oferte de apartamente in statiuni din Bulgaria. Promotia oferita de vecini face ca apartamentele lor sa fie mai ieftine decit cele din oferta autohtona. Complexul rezidential California, situat in statiunea Slanchev Break, la 30 de kilometri de Burgas, in sudul litoralului bulgaresc, este compus dintr-un imobil, cu parter si sase etaje, cu 60 de apartamente. Mai sint disponibile la vinzare apartamente cu doua camere si penthouse-uri. "Pretul promotional pentru apartamentele cu doua camere este de 600 de euro metrul patrat construit, plus TVA (in total, 714 euro/mpc), iar pretul pentru penthouse este de 800 de euro metrul patrat, plus TVA. Avem si trei penthouse-uri cu vedere spre mare. Acestea costa 900 de euro metrul patrat construit, plus TVA", ne-a spus Robert Smarandescu, directorul de vinzari al firmei SC Victoria RG Export Import SRL, reprezentantul dezvoltatorului proiectului in Romania. Perioada promotionala dureaza pina la 1 iunie. "Dupa aceasta data, preturile la apartamentele de doua camere vor fi de 800 de euro metrul patrat construit, iar penthouse-urile vor costa 1.100 de euro metrul patrat construit, plus TVA", a precizat Robert Smarandescu. Apartamentele cu doua camere au in jur de 60 de metri patrati construiti, deci pretul cu TVA pleaca de la 42.800 de euro.

Vederea la mare costa

Penthouse-urile cu vedere la mare vor ajunge si la 1.860 de euro metrul patrat construit dupa sfirsitul promotiei. Aproximativ 50% din totalul apartamentelor au fost vindute. "Printre clientii acestor apartamente se numara bulgari, rusi si englezi", a amintit Robert Smarandescu. Blocul este prevazut cu piscina, restaurant, bar pe apa, sala de fitness, precum si cu mese de ping-pong si biliard. Complexul are ca termen de finalizare sfirsitul lunii mai a acestui an. Printre finisajele apartamentelor se regasesc parchetul laminat, gresia si faianta, precum si aparatele de aer conditionat.

Romanii sint mai scumpi pina in iunie

Cu promotia anuntata de vecini, apartamentele din Bulgaria sint mai ieftine decit cele de pe litoralul romanesc.

Spre exemplu, in ansamblul rezidential Sara Sea View din Olimp, pretul mediu de vinzare este de 850 de euro metrul patrat construit, plus TVA. Sara Sea View este compus din patru blocuri cu 128 de apartamente si un parc privat. Apartamentele vor avea suprafete cuprinse intre 90 si 200 de metri patrati, terase spatioase, toate cu vedere la mare, iar parcul va fi dispus pe o suprafata de 5.000 de metri patrati. Investitia se ridica la 11 milioane de euro si a fost demarata in luna noiembrie a anului trecut. Termenul de finalizare este de aproximativ 18-20 de luni de la inceperea lucrarilor. Ansamblul rezidential este amplasat chiar in centrul zonei turistice, linga Hotel Amfiteatru, la mica distanta de plaja. Locatarii vor avea acces exclusiv, la parterul imobilului, la un club de intretinere si recreere. Clubul va avea sala de fitness, sauna, jacuzzi, piscina, sala de biliard, restaurant si Internet cafe. Cladirea va beneficia de paza si supraveghere video permanente.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.