Romanii care se gindesc in ultimul moment sa mearga in vacanta de 1 Mai pot opta, in principal, pentru variante interne.

Statiunea Costinesti este destinatia preferata a tinerilor. Un pachet care include trei nopti de cazare la un hote
Romanii care se gindesc in ultimul moment sa mearga in vacanta de 1 Mai pot opta, in principal, pentru variante interne.

Statiunea Costinesti este destinatia preferata a tinerilor. Un pachet care include trei nopti de cazare la un hotel de 2 stele costa in jur de 80-90 de lei. Intr-un hotel de 3 stele din Mamaia, pentru un sejur de trei nopti cu mic-dejun, se vor plati 180 de lei. In Neptun, pretul este ceva mai mic: 160 de lei. Cei care tin la confort pot alege un hotel de 4 sau de 5 stele. Astfel, un sejur care include patru nopti de cazare cu mic-dejun, intr-un hotel de 5 stele din Mamaia, costa 120 de euro de persoana. Daca se alege un hotel de 4 stele, pretul va fi sub 100 de euro pentru un sejur similar. Evident, se asteapta ca la Vama Veche plaja sa se umple cu corturi.

In cazul celor care doresc sa mearga la munte, pot alege fie o statiune, fie o zona in care se practica agroturismul. Oferta este pentru toate buzunarele.

In Poiana Brasov, trei nopti de cazare cu mic-dejun la un hotel de 4 stele costa, de 1 Mai, in jur de 70 de euro. In Sinaia, la un hotel de 3 stele se vor plati in jur de 300 de lei pentru cinci nopti de cazare cu mic-dejun. In cazul pensiunilor, in zona Bran-Moeciu, intr-o unitate de 3 margarete, se vor plati 120 de euro pentru patru nopti de cazare cu pensiune completa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.