Comisia parlamentara de control al SRI a decis sa-i audieze miercuri, 2 mai, pe Florian Coldea (foto), prim-adjunct al directorului SRI, si pe generalul de brigada Ionel Marin, adjunct, presedintele comisiei, Radu Stroe trimitand, in acest sens, o sc
Comisia parlamentara de control al SRI a decis sa-i audieze miercuri, 2 mai, pe Florian Coldea (foto), prim-adjunct al directorului SRI, si pe generalul de brigada Ionel Marin, adjunct, presedintele comisiei, Radu Stroe trimitand, in acest sens, o scrisoare directorului SRI, George Maior.  Potrivit scrisorii adresate directorului SRI, comisia parlamentara doreste sa-i audieze si pe lt. col. Matei Marin, seful Directiei "J" Juridica, pe col. Puiu Gheorghe, seful Directiei de protectie interna, pe lt. col. Vardianu Constantin, seful Unitatii de planificare si pe gen, mr. Marin Ionita, seful Inspectoratului pentru Managementul Resurselor Informationale. "De asemenea, va rugam sa transmiteti in scris concluziile anchetei interne privind biletelele primului-adjunct, cat si punctul de vedere al SRI in contextul tematicii de control transmise cu adresa nr. 40/84 din 19 aprilie 2007. Totodata, va rugam sa ne precizati punctul de vedere al SRI in legatura cu oportunitatea si legalitatea solicitarilor transmise de U.M. 0724 Targoviste catre Tribunalul Judetean Dambovita, tinand seama de precizarile cuprinse in adresa nr. 3993742/7 martie 2007", se mai arata in scrisoarea adresata directorului SRI de catre presedintele Comisiei parlamentare SRI, Radu Stroe.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.