Parcul Titan s-a imbogățit cu 400 de copăcei, pentru că un adevărat crang de tei a apărut, in cateva ore, duminica trecută, pe aleile lui.


Peste ani și ani, trecătorul va visa poate la versurile lui Eminescu atunci cand mirosul-l va imbăta și cand deasupra-i teiul sfant va avea să-și scuture creanga și poate nici nu va ști că toți acei copaci, dătători de parfum mirifc, au fost plantați de niște copii.

Acțiunea (care a fost inițiată de radio Itsy Bitsy FH in colaborare cu Regia Națională a Pădurilor Romsilva și Consiliul Local Sector 3) s-a numit "Verde pentru viață" și a fost un curs practic de ecologie pentru copiii din București. Campania s-a desfășurat pe parcursul unei luni, cu scopul de a responsabiliza copiii și părinții in ceea ce privește viitorul mediului și necesitatea unei educații pe teme ecologice. Peste 2.000 de participanți au susținut prin prezența lor cauza "verde pentru viață", iar la eveniment, in afară de personaje ale postului de radio pentru copii au venit și persoane publice insoțite de copiii lor ­ Daniela Nane, Mihai Călin, Cabral, Pavel Bartoș, Elvira Deatcu, Silviu Biriș, Victor Ponta, Violeta Beclea Szekely, Laura Badea etc.


Cu etichete / Copacii personalizați