Intr-o etapa ce ar trebui sa fie dominata de derby-ul Rapid - Dinamo, cel mai mediatizat meci este cel dintre finalista Cupei Rom�niei Timisoreana, Poli Timisoara, si una dintre formatiile care se lupta pentru evitarea retrogradarii,
Intr-o etapa ce ar trebui sa fie dominata de derby-ul Rapid - Dinamo, cel mai mediatizat meci este cel dintre finalista Cupei Rom�niei Timisoreana, Poli Timisoara, si una dintre formatiile care se lupta pentru evitarea retrogradarii, Ceahlaul Piatra-Neamt.  Dupa ce vicepresedintele Universitatii Craiova, Silvian Cristescu, a declarat vineri ca detine informatii despre un posibil noncombat al timisorenilor, conducerea clubului de pe malurile Begai a replicat taios. Poli - Ceahlaul va avea loc astazi, de la ora 18:00.  CONTRAATAC. Cel nominalizat dinspre Craiova drept eroul principal al posibilului aranjament, din cauza faptului ca este originar din Piatra-Neamt si este prieten cu presedintele Ceahlaului, Gheorghe Stefan, presedintele lui Poli, Gheorghe Chivorchian, a declarat: "Ne vom adresa LPF si instantelor judecatoresti, deoarece eu unul nu voi permite nimanui sa ponegreasca imaginea Politehnicii Timisoara si a mea. As dori ca toti cei care au probleme in cluburile pe care le administreaza sa si le rezolve acolo si sa nu isi creeze alibiuri prin acuzatii nefondate la adresa altor grupari. L-as ruga pe Adrian Mititelu, care a investit foarte mult in Universitatea Craiova, sa gestioneze reactiile oamenilor din subordinea sa. imi pare rau ca Silvian Cristescu a implicat numele Universitatii Craiova, fiindca in urma acestor declaratii va fi afectat clubul "alb-albastru" si suporterii sai". El a mentionat: "Exista un obiectiv de indeplinit de jucatori si de staful tehnic. Presedintele Marian Iancu a spus mereu ca Poli este un brand care reprezinta Banatul si nu vom permite ca imaginea acestei marci sa fie pusa in umbra de astfel de declaratii iresponsabile".  PATRON. La randul sau, patronul timisorenilor, Marian Iancu, a respins acuzatiile lansate de oficialii Universitatii Craiova. "Este exclus un aranjament! Cine ma cunoaste stie ca nu fac compromisuri niciodata, indiferent de cine este vorba. Vom bate Ceahlaul! Dupa meci astept scuzele Craiovei. Nu ma intereseaza arbitrul. Ce ar putea el sa ne faca? Sa ne scoata mingea din poarta? Nici un arbitru nu cred ca s-ar risca sa faca asa ceva", a spus Iancu. Si antrenorul Valentin Velcea a tinut sa replice taios: "E suspect de blat la Craiova, nu la Timisoara. Nu ma intereseaza declaratiile nimanui. Ma intereseaza jocul nostru si jucatorii mei. Putem face toti fel si fel de legaturi, dar eu nu mai vreau sa fiu intrebat de vanzari si cumparari si blaturi. Daca domnul Cristescu a spus ca spera ca Timisoara sa nu intre in astfel de jocuri, il asigur ca asa va fi".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.