Charlaine Harris a scris timp de 20 de ani literatura de gen "Mistery". Cele doua volume sunt primele dintr-o serie mai mare cu vampiri.     Morti pana la apus "Morti pana la apus" este prima carte din seria Vampirii Sudului, care
Charlaine Harris a scris timp de 20 de ani literatura de gen "Mistery". Cele doua volume sunt primele dintr-o serie mai mare cu vampiri.     Morti pana la apus "Morti pana la apus" este prima carte din seria Vampirii Sudului, care a cunoscut deja succesul pe numeroase meridiane ale globului. Ea ne ofera un amalgam indraznet de genuri (politist, science-fiction, dragoste), o imbinare de talent si imaginatie, umor si suspans, mister si erotism. Volumul ii are in prim-plan pe tanara telepata Sookie Stackhouse si pe vampirul (sociabil) Bon Temps, care se indragosteste lulea de ea...     Moartea la DallasIn romanul "Moartea la Dallas", eroii scriitoarei Charlaine Harris isi continua aventurile incepute in primul volum al seriei, "Morti pana la apus". Folosindu-si talentele telepatice, Sookie Stackhouse porneste in cautarea unui vampir disparut. Usor de spus, dar greu de facut!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.