Rapid și Dinamo vor disputa ultimul derby al sezonului cu porțile inchise. Gazdele au un motiv in plus de ambiție, dorind să prindă locul secund pentru ca Poli Timișoara, adversara din finala Cupei, să joace in Cupa UEFA.


Aflați la cinci puncte in spatele lui CFR Cluj, principala contracandidată pentru ocuparea locului secund, care aduce participarea in preliminariile Ligii Campionilor, giuleștenii au toate motivele să se concentreze la maximum pentru confruntarea cu Dinamo.

PE VAL. Ambele echipe au moralul ridicat după ultimele evenimente: "cainii" au invins la scor in Ghencea, in timp ce Rapid s-a calificat in finala Cupei Romaniei. "Nu-mi place să fac afirmații pompoase inaintea derby-urilor. Este un meci al marilor orgolii și ne vom pregăti să nu mai pățim ce am pățit in meciul cu Steaua, unde am pierdut nemeritat. Avem incredere in noi și vom juca să luăm toate cele trei puncte", a declarat antrenorul giuleștenilor, Răzvan Lucescu. Tehnicianul dinamoviștilor, Mircea Rednic, care a caștigat ultimul titlu al Rapidului, in sezonul 2002-2003, incă nu a uitat comportamentul lui George Copos față de el: "Copos nu a respectat și nu a apreciat munca mea. Nu cred că s-a schimbat intre timp". Referitor la partida de maine, "Puriul" incă este supărat că nu au fost aduși arbitri străini: "Dacă ei au solicitat la meciul tur brigadă străină, iar noi am acceptat, era normal să se intample la fel și acum". Surpriza lui Rednic ar putea fi utilizarea lui Fernandes, care, revenit din Belgia, unde a efectuat un control amănunțit, a constatat că a fost vorba doar de o entorsă. "E posibil să joace", a spus Rednic.


Rednic:
"Eu, in locul lui Olăroiu, mi-aș fi
dat demisia"

Întrebat despre prelungirea contractului omologului său
de la Steaua, Cosmin Olăroiu, tehnicianul dinamovist, Mircea Rednic, a declarat: "Dacă eram in locul lui, plecam de acum patru etape, dar e
decizia lor. Oricum, după ratarea Cupei, eu m-aș fi retras".DOAR VICTORIA