Antrenorul marii revelații a campionatului, CFR Cluj, Cristiano Bergodi, a trecut ieri de la o stare de spirit la alta. Italianul s-a prezentat in fața presei inaintea meciului de la Vaslui, iar după doar o oră s-a hotărat să intre in silenzio-stampa.


Înaintea confruntării cu FC Vaslui, tehnicianul clujenilor s-a arătat extrem de concentrat, insistand că moldovenii sunt un adversar redutabil.

DIFICULTATE. "O să mergem la Vaslui cu convingerea că este incă o finală din cele opt pe care le mai avem de disputat pană la sfarșitul campionatului pentru atingerea obiectivului propus. Ne așteaptă o partidă foarte dificilă, pentru că Vasluiul are o echipă frumoasă, care a inregistrat o serie bună de 13 meciuri fără infrangere. Are jucători buni, un antrenor foarte experimentat și sunt convins că ne vor pune multe probleme. Dacă vrem cele trei puncte la Vaslui, trebuie să facem o partidă extraordinară, e clar acest lucru!", a declarat Bergodi.

SUPĂRARE. După o oră, Bergodi a precizat: "Sunt de-a dreptul indignat de modul in care declarațiile mele au fost răstălmăcite in presă. Am spus la modul cel mai clar cu putință că, de cand sunt la CFR Cluj, nimeni din conducerea clubului nu s-a implicat in vreun fel in alcătuirea echipei. Ba mai mult, am spus că sunt dispus chiar să jur că acest lucru nu s-a intamplat niciodată. Am citit insă cu stupoare că sensul cuvintelor mele a fost deturnat in mod grosolan, astfel că totul a fost interpretat ca o amenințare cu demisia mea din funcția de antrenor".

POPA SE TEME DE BUCUREȘTI