Echipa masculină UCM Reșița intalnește maine, de la ora 16:15, pe Drammen HK (Norvegia), in prima manșă a finalei Challenge Cup. Bănățenii vor incerca să păstreze in țară trofeul cucerit anul trecut de Steaua.La debutul lor in cupele europene, reșițenii au intrecut toate așteptările, reușind să elimine in drumul spre finală formații bine cotate, precum Kaustik Volgograd (Rusia) sau Zaglebie Lubin (Polonia). Însă fața celei mai bune echipe norvegiene a momentului, așa cum este cotată Drammen la ora actuală, bănățenii pornesc cu șansa a doua, ceea ce le convine de minune.

STUDIU. "În ultimele zile a studiat mai multe casete cu meciurile adversarilor noștri. Au patru internaționali in lot, sunt o echipă solidă, ca toate formațiile nordice. Le-am descoperit punctele slabe, dar și pe cele forte, pe care sper să le anihilăm. Din fericire, tot lotul nostru este valid, iar starea de spirit a jucătorilor este foarte bună", a declarat antrenorul Aihan Omer, aflat și el la prima finală europeană din carieră.
În ceea ce privește șansele echipei sale de a caștiga trofeul, reputatul tehnician este realist: "Ei sunt favoriți, toată lumea spune asta, mai ales că vor juca returul pe teren propriu. Dar ne convine să fim outsideri. Trebuie să evoluăm fără trac, pentru că nu avem ce pierde. Șansele noastre de a caștiga cupa sunt de 40%".

INTERES. Meciul de la Turnu Severin, transmis in direct de Pro TV, se va disputa cu casa inchisă. În orașul care găzduiește meciurile internaționale ale echipei au fost scoase la vanzare 700 de bilete, care s-au epuizat in mai puțin de două ore, amatorilor de handbal din Reșița fiindu-le rezervate 800 de bilete. Partida se va disputa pe o suprafață de joc specială, agreată de Federația Europeană, care a fost imprumutată de la HCM Constanța.


ȘANSE LA FETE