Echipa lui Cosmin Contra, Getafe traieste un vis. Este pentru prima data in istorie in careul de asi al Cupei Regelui Spaniei si printr-o minune ar putea juca finala. Getafe va da piept in acest act cu liderul la zi al Primerei, Barcelona.

Minunea ar putea fi chiar antrenorul german dorit cu insistenta pe banca Realului, Berndt Schuster. Principalul artizan al acestei calificari istorice asa il vede sport.es, Schuster este capabil sa gaseasca solutia pentru a-i depasi pe ,,extraterestri". Intr-un interviu acordat aceluiasi ziar, neamtul este de parere ca presiunea este deasupra Barcei care nu isi permite sa faca pasi gresiti in fata mult mai modestei Getafe, Contra si compania neavand nimic de pierdut.
De asemenea el a admis ca Bracelona este favorita dublei manse insa cu siguranta elevii lui Frank Rijkaard nu vor avea o misiune usoara. ,,Avand in vedere ca in campionat le-am pus ceva probleme, sperantele noastre se leaga de un gol marcat in tur pe Camp Nou unde ne va fi aproape imposibil sa primim gol, de aceea trebuie sa profitam de fiecare ocazie. Este un avantaj pentru noi ca nu evolueaza Ronaldinho insa sa nu uitam ca pe teren se vor afla atat Messi cat si Eto"o"