Raikkonen, Alonso si Hamilton sint pe primul loc la general. Lupta pentru titlu in Bahrain s-a dat, ca in precedentele doua etape ale sezonului, intre cele mai bune echipe din istoria Formulei 1, Ferrari si McLaren. Asa cum si-au imp


Raikkonen, Alonso si Hamilton sint pe primul loc la general. Lupta pentru titlu in Bahrain s-a dat, ca in precedentele doua etape ale sezonului, intre cele mai bune echipe din istoria Formulei 1, Ferrari si McLaren. Asa cum si-au impartit victoriile de-a lungul timpului, ele iau alternativ marele pot si in 2007, pe circuitul Sakhir fiind rindul scuderiei de la Maranello sa ridice trofeul deasupra capului. Felipe Massa nu a mai repetat greselile de la Sepang, cind a pierdut pole position-ul inca dupa primul viraj, acum reusind sa conduca etapa de la inceput pina la sfirsit. Cursa a fost cuminte, ierarhia primilor opt clasati in calificari mentinindu-se neschimbata aproape o treime din totalul tururilor, primul care a spart ordinea prestabilita fiind Kimi Raikkonen, care a trecut inaintea lui Alonso, pe locul trei, in urma primei intrari la boxe. Finlandezul nu a reusit insa sa il depaseasca pe britanicul Lewis Hamilton, care a terminat al doilea si a devenit primul pilot debutant din istoria Formulei 1 care termina pe podium in primele sale trei Grand Prix-uri. Urmatoarea etapa a CM va avea loc pe 13 mai, la Barcelona.

Clasament cursa: 1. Felipe Massa (Ferrari); 2. Lewis Hamilton (McLaren); 3. Kimi Raikkonen (Ferrari); 4. Nick Heidfeld (BMW); 5. Fernando Alonso (McLaren); 6. Robert Kubica (BMW); 7. Jarno Trulli (Toyota); 8. Giancarlo Fisichella (Renault).

Clasament general: 1-2-3. K. Raikkonen, F. Alonso, L. Hamilton - 22 p, 4. F. Massa - 17 p, 5. N. Heidfeld - 15 p.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.