„Diva pop" va cinta in deschiderea concertului de la Bucuresti al lui George Michael. Va sarbatori, ca si el, 25 de ani de cariera. Isi doreste un Grammy si mai multi copii. Joci in „Daria, iubirea mea". Se cistiga bine din telenovele?

Depinde cum te cheama. Imi place sa fac doar lucruri din care sa cistig.

Cu ce piese ai convins managementul lui George Michael?

S-au trimis citeva albume, si clipuri, si fotografii, dar nu stiu ce a placut in mod special. Intotdeauna mi-am dorit sa impart scena cu un artist de talia lui. Si eu sarbatoresc 25 de ani de cariera, ca George Michael.

Te flateaza sa ti se zica „diva pop"?

Ma simt ca o regina. Sint in topuri, scot albume, am venit cu idei noi, cu stiluri noi. Nu mi-am deschis gogoserie sau alte afaceri, m-am concentrat doar pe cariera mea.

Ce le-ai spune celor care sustin ca fara Boncea nu ajungeai atit de sus?

Ei spun asta din rautate, pentru ca stiu si ei ca am vindut milioane de discuri inainte sa-l cunosc pe Andrei. Ce portite mi-a deschis? M-a lansat pe Luna? El mi-a echilibrat viata si mi-a dat un sens. Din punct de vedere profesional, e cel mai aspru critic al meu si chiar evit sa ma las ajutata de el. Cred ca sint mai multi cei care profita de pe urma lui decit mine. La 14 ani, am venit singura la Bucuresti, neavind pe nimeni aici. Eram o fata din provincie care, in felul ei, a schimbat muzica.

Ai trecut si tu, ca tot omul, printr-o criza conjugala?

S-a scris prin ziare ca divortez. E o prostie. Fac zece ani de casatorie, iar pentru mine, casnicia e o scoala, in fiecare zi. Am invatat sa trec peste orgolii, gelozie, cicaleala si sa nu repet greselile parintilor mei. Am avut norocul sa dau de un om foarte intelept si cu o minte foarte clara, care m-a temperat. Casatoria nu e deloc usoara, dar n-as putea fara. Cind esti maritata esti mult mai protejata. Am crezut ca nu conteaza un act, dar nu e asa. Iti da o cu totul alta stare.

Ti-ai corectat nasul, sinii?

Sinii n-am de ce sa mi-i corectez, iar septul mi l-am indreptat anul trecut, pentru ca trebuia. Raceam foarte des, faceam un efort dublu ca sa pot cinta. Alte corectii n-am facut. Mi-e teama de operatii.

Ce n-ai reusit pina acum?

Sa cistig un Grammy. Imi doresc o familie cu multi copii care, daca se poate, sa se faca peste noapte. Cred in minuni si mi s-au intimplat multe minuni. Una dintre ele a fost si Revolutia. Eram deja interzisa, venise acasa politia economica sa imi controleze contractele. Nu stiu de ce, poate pentru ca muzica mea li se parea decadenta, poate din cauza stilului meu nonconformist. Se luau de textele cintecelor, de felul cum arat, ca am parul lung, sinii mari...

Ce mai ai de facut anul asta?

Voi scoate un album pentru copii, iar banii din vinzari ii voi dona unor copii cu talent in muzica. Am gasit niste inregistrari de-ale mele, de cind aveam 3 ani, facute de tatal meu la home studioul nostru de la Onesti, cu un casetofon Hitachi, si m-am gindit sa le remixez. O sa le inregistrez si cu vocea de acum, va fi ceva gen Lori versus Lori. Voi avea si doua concerte live, la Londra, la un festival. In mai plec in Austria, unde voi concerta pe un vapor, in multe dintre porturile de pe Dunare, la invitatia unui important artist din Austria. In iunie voi cinta in incheierea unui festival, la Montreal.

Te platesc bine cei care te invita?

Dupa cum merit. Nu m-am gindit ca fac meseria asta ca sa ma imbogatesc, ci pentru ca imi place. Banii au venit ca un bonus. Fara sa vreau, sint cea mai bine platita artista din Romania. Mi-a placut sa fiu o working girl, sa intretin familia, sa nu ma milogesc de barbatul meu sa-mi cumpere o pereche de ciorapi. Imi cumpar singura ce vreau, cind vreau, pentru ca merit! Pentru mine insa, muzica ramine inainte de faima si bani.