"La revedere locul doi! Anul acesta s-a terminat pentru Steaua. N-ai echipa... N-ai echipa, nu castigi! N-am echipa si cu asta basta, vedem ce facem. S-a terminat!", a spus Gigi Becali, extrem de suparat din cauza rezultatului. Rugat sa comenteze fap
"La revedere locul doi! Anul acesta s-a terminat pentru Steaua. N-ai echipa... N-ai echipa, nu castigi! N-am echipa si cu asta basta, vedem ce facem. S-a terminat!", a spus Gigi Becali, extrem de suparat din cauza rezultatului. Rugat sa comenteze faptul ca din public s-a cerut demisia antrenorului Cosmin Olaroiu (foto), imediat dupa ce Abrudan a inscris pentru 2-0, Gigi Becali a spus: "Si ce sa facem acum? Asta e! Nu-l dau afara, dar daca va demisiona nu pot sa-l mai tin!". Rugat sa comenteze afirmatiile lui Gigi Becali, capitanul stelist Mirel Radoi a spus: "N-a fost un joc grozav, insa cu demisia nu este treaba mea, nu este problema mea!" Surse apropiate gruparii din Ghencea sustin ca Olaroiu va demisiona daca nu se va califica in finala Cupei Romaniei, Steaua urmand sa joace miercuri, in semifinale, cu "Poli" Timisoara, in Giulesti. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.