Plecat in tromba din pole-position, Felipe Massa a reusit sa conduca magistral ostilitatile in cele 57 de tururi ale cursei derulate pe circuitul de la Sakhir si i-a obligat pe ceilalti concurenti sa se multumeasca doar cu lupta pentru locurile urmat
Plecat in tromba din pole-position, Felipe Massa a reusit sa conduca magistral ostilitatile in cele 57 de tururi ale cursei derulate pe circuitul de la Sakhir si i-a obligat pe ceilalti concurenti sa se multumeasca doar cu lupta pentru locurile urmatoare, brazilianul cedand prima pozitie numai cateva zeci de secunde, cand a fost obligat sa intre la boxe pentru realimentare. Astfel, asistenta si-a mutat interesul asupra duelurilor dintre Hamilton, Alonso si Raikkonen, campionul mondial en-titre fiind depasit de rivalul sau de la Ferrari nu pe pista, ci la boxe, unde finlandezul a beneficiat de rapiditatea mecanicilor italieni. Dupa rocada, Raikkonen a pornit intr-o cursa de urmarire a debutantului Hamilton, care s-a mentinut bine in "plasa" lui Massa, in vreme ce Alonso a inceput sa simta in ceafa rasuflarea germanului Nick Heidfeld. Si cum Alonso parea mai mult preocupat de Raikkonen, pilotul de la BMW Sauber a atacat la jumatatea cursei si a obtinut pozitia a patra, spre nemultumirea celor de la McLaren-Mercedes, care raman lideri in topul constructorilor, cu 44 de puncte, dar Ferrari s-a apropiat amenintator la doar cinci puncte dupa evolutiile din Bahrein. In clasamentul pilotilor, Alonso, Raikkonen si Hamilton impart "frateste" primul loc, cu 22 p, fiind urmati de Felipe Massa, cu 17 p, si Nick Heidfeld, cu 15 p.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.