Energie a ajuns pe locul 7 si incearca sa prinda un loc de cupa europeana. Munteanu si Radu sunt considerati de presa germana principalii artizani ai "revolutiei portocalii" starnite de Energie in campionatul Germaniei. Contractul lui Radu expira
Energie a ajuns pe locul 7 si incearca sa prinda un loc de cupa europeana. Munteanu si Radu sunt considerati de presa germana principalii artizani ai "revolutiei portocalii" starnite de Energie in campionatul Germaniei. Contractul lui Radu expira in vara lui 2008, insa oficialii gruparii germane sunt decisi sa i-l prelungeasca. Radu, in varsta de 29 de ani, nu vrea inca sa discute despre aspectul contractual. Munteanu are contract pana in vara lui 2009
GERMANIA, 1. Bundesliga, etapa a 29-a
l SERGIU RADU si VLAD MUNTEANU, integralisti, au marcat cate un gol pentru Energie Cottbus, 3-2 acasa cu VfL Wolfsburg. Radu a deschis scorul in minutul 20, din pasa lui Munteanu, care a facut 2-0 in minutul 56, dupa ce in prealabil a sutat in bara. Radu a pasat si la al treilea gol al lui Energie * LAURENTIU REGHECAMPF a jucat toate minutele pentru Alemannia Aachen, 0-1 in deplasare cu FC Nurnberg. Reghecampf a fost avertizat cu un cartonas galben in minutul 63 * MARIUS NICULAE a lipsit din lotul lui FSV Mainz, 0-3 in deplasare cu Schalke * ALBERT STREIT a lipsit de la Eintracht Frankfurt, 4-2 in deplasare cu Arminia Bielefeld.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 29-a
l IULIAN FILIPESCU si MIHAI TARARACHE au fost integralisti pentru MSV Duisburg, 2-1 in deplasare cu FC Augsburg.
ITALIA, Serie A, etapa a 31-a * ADRIAN MUTU a marcat golul victorios pentru AC Fiorentina, 1-0 acasa cu AC Siena. Mutu a fost integralist si a marcat in minutul 42. La Siena, PAUL CODREA (avertizat cu "galben" in minutul 36) a jucat toate minutele * VALI NASTASE a fost integralist pentru Ascoli, 2-2 acasa cu Lazio * CRISTIAN CHIVU a jucat toate minutele pentru AS Roma, 4-0 acasa cu Sampdoria.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 32-a * CLAUDIU KESERU a intrat in minutul 62 pentru FC Nantes, 0-0 acasa cu RC Lens. Keseru l-a schimbat pe Pieroni * DANIEL NICULAE a fost titular pentru AJ Auxerre, 0-2 in deplasare cu FC Toulouse. Niculae a fost inlocuit in minutul 71 de N'Diaye * FLORIN BRATU a intrat in minutul 80 pentru Valenciennes, 0-0 acasa cu Olympique Marseille.
OLANDA, Eredivisie, etapa a 32-a * GEORGE OGARARU (integralist) si NICOLAE MITEA (din minutul 69 in locul lui De Mul) au jucat pentru Ajax Amsterdam, 2-0 acasa cu NAC Breda.
POLONIA, Ekstraklasa, etapa a 21-a * HRISTU CHIACU a marcat golul Wislei Cracovia, 1-1 in deplasare cu Pogon Szczecin. Chiacu a fost integralist si a egalat la unu in minutul 90. Tot pentru Wisla, EMILIAN DOLHA a jucat tot meciul.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 5-a * RAZVAN COCIS a jucat toate minutele pentru Lokomotiv Moscova, 1-0 acasa cu Himki. Coscis a pasat decisiv la golul lui Lokomotiv * POMPILIU STOICA a fost integralist pentru FC Moscova, 1-1 in deplasare cu Rubin Kazan.
UCRAINA, UPL, etapa a 22-a * TIBERIU GHIOANE a fost titular pentru Dinamo Kiev, 3-2 in deplasare cu Ilisivet Mariupol. Ghioane a fost schimbat de FLORIN CERNAT in minutul 70
l CIPRIAN MARICA a intrat in minutul 62 pentru Sahtar Donetk, 3-1 in deplasare cu Tavria Simpferopol. Marica a fost schimbat dupa doar 13 minute, in timp ce RAZVAN RAT nu a fost folosit de antrenorul lui Sahtar, MIRCEA LUCESCU.
ELVETIA, Challange League, etapa a 25-a * CRISTIAN IANU a marcat un gol pentru AC Bellinzona, 6-1 acasa cu FC Baulmes. Ianu a fost integralist si a egalat la unu in minutul 11. De la Bellinzona a lipsit ADRIAN PIT, accidentat. Ianu este golgeterul ligii secunde din Elvetia, cu 14 reusite.
BULGARIA, PLF A, etapa a 22-a * FLORENTIN PETRE a jucat toate minutele pentru TSKA Sofia, 1-0 in deplasare cu Slavia Sofia. De la TSKA a lipsit EUGEN TRICA.
UNGARIA, NB-I, etapa a 24-a * MARIUS RADU, LAURENTIU RUS, ALEXANDRU DRAGOMIR, LUCIAN MUNTEANU (integralisti) si CRISTIAN CIGAN (din minutul 70) au jucat pentru FC Sopron, 1-1 acasa cu Honved Budapesta. De la Sopron a lipsit ION IBRIC * SORIN BOTIS a fost integralist pentru Zalaegerszeg, 1-1 in deplasare cu Pecs. De la Zalaegerszeg a lipsit CIPRIAN DIANU.
TURCIA, Super Lig, etapa a 28-a * CORNEL FRASINEANU (integralist) si DANIEL PANCU (din minutul 60 in locul lui Ibrahim) au jucat pentru Bursaspor, 0-3 acasa cu Kayserispor * GIANI KIRITA a jucat toate minutele pentru Gaziantepspor, 1-2 in deplasare cu Sivasspor.
CHINA, Super League, etapa a 6-a * DUMITRU MITU a marcat un gol pentru Qingdao Zhongneng, 3-1 in deplasare cu Xian Chanba. Mitu a deschis scorul in minutul 34.
CIPRU, Premier League, etapa a 23-a * CRISTIAN VLAD a fost eliminat (minutul 36) in meciul pe care echipa sa, Agia Napa, unde este coechipier cu TIBERIU LUNG (integralist), l-a pierdut in deplasare, scor 0-3 cu Apoel Nicosia. La Apoel, DANIEL FLOREA a jucat pana in minutul 67
l AEL Limassol, cu FLORIN PARVU integralist, dar fara NARCIS RADUCAN, a pierdut acasa, scor 1-2 cu Digenis * BOGDAN ANDONE a jucat toate minutele pentru Apollon Limassol, 0-1 in deplasare cu Achnas. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.