Antrenorul lui CFR, Cristiano Bergodi (foto), a declarat ca meritul pentru victoria cu 5-0 apartine jucatorilor, pe care i-a felicitat pentru modul in care au evoluat. "Am facut o partida frumoasa, pentru care ii felicit pe jucatori. Am facut o prima
Antrenorul lui CFR, Cristiano Bergodi (foto), a declarat ca meritul pentru victoria cu 5-0 apartine jucatorilor, pe care i-a felicitat pentru modul in care au evoluat. "Am facut o partida frumoasa, pentru care ii felicit pe jucatori. Am facut o prima repriza superba, dar a doua nu a fost la fel de buna. Eu sunt multumit, dar meritul este al jucatorilor. Au muncit si au crezut ca pot face o performanta in acest campionat. Mai sunt multe meciuri de jucat si multe intalniri directe cu contracandidatele la locul 2. Nu este foarte important ca Steaua a pierdut, importanta e victoria noastra cu UTA", a spus Bergodi. Presedintele executiv al lui CFR, Iuliu Muresan, a declarat ca s-a bucurat de infrangerea Stelei la Bistrita, "desi nu este bine sa te bucuri de necazul altuia". "Am stiut ca vor veni si asemenea rezultate, echipa este in crestere de forma si va atinge maximul la meciul cu Steaua. Noi nu am dansat, pentru ca nu facem spectacol ca altii", a spus Muresan. De partea cealalta, Marius Lacatus a declarat ca nu poate spune daca va renunta la functia de antrenor al echipei UTA si ca asteapta o decizie a conducerii. "Ori se schimba antrenorul, ori se schimba cativa jucatori. Nu pot sa spun nimic, pentru ca nu iau niciodata decizii la nervi. Daca va exista reactia conducerii, nu am altceva de facut decat sa accept. Ramane sa asteptam sa vedem ce vor spune conducatorii clubului. Cand nu sunt rezultate, primul raspunzator este antrenorul, dar pentru joc ar trebui sa raspunda unii fotbalisti", a spus Lacatus. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.