Cititorul de povesti al lui Gigi Becali, Dan Pavel, spune ca, in eventualitatea suspendarii presedintelui Basescu, care ar putea duce si la demisia acestuia, deci si la posibile alegeri pentru Cotroceni, seful PNG va purta o campanie electorala pozit
Cititorul de povesti al lui Gigi Becali, Dan Pavel, spune ca, in eventualitatea suspendarii presedintelui Basescu, care ar putea duce si la demisia acestuia, deci si la posibile alegeri pentru Cotroceni, seful PNG va purta o campanie electorala pozitiva. Intrucit singurul lucru sigur in toata aceasta suita de probabilitati este acela ca Becali ar candida miine si oricind, putem sa mai adaugam o situatie ipotetica, imaginindu-l pe "Razboinicul Luminii" in rolul de protagonist al unei campanii in care sa se abtina de la a-l ataca pe Traian Basescu. O emisiune tv, in care principalii contracandidati, conform sondajelor, se infrunta civilizat. Basescu spune ca vrea sa elimine influenta oligarhilor in politica. Pozitiv si crestin-democrat, Becali raspunde cu un "Doamne ajuta" si se declara gata sa sprijine aceasta actiune cu muschii lui Zmarandescu. Actualul presedinte promite, sa zicem, ca va ramine un presedinte-jucator, care vegheaza asupra luptei anticoruptie. Fireste, pozitivul Becali se va oferi sa-l ajute cu un contract pe trei ani la Steaua, cu posibilitate de prelungire pe inca doi. In fine, sa ne mai imaginam ca moderatorul il va intreba pe Basescu daca nu i se pare periculoasa ascensiunea unor extremisti ca Becali, iar acesta va raspunde ca este regretabil ca astfel de personaje ajung sa cintareasca pe scena politica. Pozitiv pina la capat, Becali il va acompania pe Basescu cu o serie rapida de bipuri, pina la oprirea transmisiei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.