Catalin Iordan a mai fost retinut si amendat la Alba Iulia, dar atunci a dat datele de identificare ale fratelui sau, astfel ca si-a adaugat la dosar si infractiunea de "fals privind identitatea".

Desi pledeaza nevinovat in cazul agres
Catalin Iordan a mai fost retinut si amendat la Alba Iulia, dar atunci a dat datele de identificare ale fratelui sau, astfel ca si-a adaugat la dosar si infractiunea de "fals privind identitatea".

Desi pledeaza nevinovat in cazul agresarii cameramanului TVR inaintea meciului dintre Steaua si Dinamo, Catalin Iordan nu se afla la primul incident de pe stadioane. In urma cu doi ani, "Tweety" a mai fost implicat in acte de violenta, comise la Alba Iulia, la meciul pe care "ros-albastrii" l-au incheiat la egalitate, 1-1, cu Unirea.

Pase cu identitatea falsa

Iordan a fost retinut si sanctionat de Jandarmeria Municipiului Alba Iulia cu 1,5 milioane de lei vechi, dar atunci amenda a fost emisa pe numele fratelui acestuia, Mihai Iordan, se arata intr-un comunicat al Jandarmeriei. In urma verificarilor efectuate de catre lucratorii Punctului National de Informare Fotbal si compararea fotografiilor, a rezultat ca persoana care a intrat pe suprafata de joc este Iordan Catalin "Tweety", iar la intocmirea procesului verbal de constatare a contraventiei, acesta a comunicat datele de identitate ale fratelui sau, Iordan Mihai, astfel ca Jandarmeria intocmeste actele premergatoare savirsirii infractiunii de "fals privind identitatea".

Bataus si la hochei

Potrivit Jandarmeriei, in urma analizei mai multor imagini video din baza de date proprie, s-a descoperit ca "Tweety", care sustine cu tarie ca nu este un om violent, a participat si la alte scandaluri, nu numai legate de meciuri de fotbal. Tot in urma cu doi ani, Catalin Iordan s-a aflat printre membri unui grupa care a atacat o parte a participantilor la parada gay desfasurata in Bucuresti. Totodata, anul trecut, "Tweety" a participat la un alt scandal alaturi de suporteri "ros-albastri", de aceasta data la un meci de hochei, pe care Steaua l-a disputat la Miercurea Ciuc. Tinarul cercetat in libertate pentru lovirea cu lantul a cameramanului Robert Cristea a participat la o emisiune a postului OTV, unde sustine ca nu l-a atins pe angajatul postului public, ci doar a lovit in gol pentru a se apara de insistenta operatorului. Lantul din imaginile surpsinse de Cristea este, de fapt, zgarda ciinelui surorii lui "Tweety", pe care l-a plimbat in parcul Moghioros, desi el locuieste in zona Obor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.