Realitatea TV a fost, in luna martie, cel mai urmarit post de stiri din Romania, fiind urmat de Antena 3 si N24, potrivit datelor TNS-AGB International citate de NewsIn. Astfel, luna trecuta, televiziunea Realitatea TV a fost urmarita, in mediul urba
Realitatea TV a fost, in luna martie, cel mai urmarit post de stiri din Romania, fiind urmat de Antena 3 si N24, potrivit datelor TNS-AGB International citate de NewsIn. Astfel, luna trecuta, televiziunea Realitatea TV a fost urmarita, in mediul urban, in medie de 0,6% dintre romani (aproape 70.000 de telespectatori) si a avut o cota de piata de 3,8%. Al doilea cel mai vizionat post de stiri din Romania in luna martie a fost Antena 3, cu un rating de 0,4% (41.000 de telespectatori) si o cota de piata de 2,3%. Pe locul trei in acelasi clasament se afla canalul N24, cu un rating de 0,1% (16.000 de telespectatori) si o cota de piata de 0,9%.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.